• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Hydrant Jachtlak

Waardering:
0% of 100
€ 9,49 € 7,84 € 13,55
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal
Wat is je oppervlakte?

Productomschrijving

Hydrant Jachtlak is een blanke vernis die speciaal is ontwikkeld voor het blank afwerken van vrijwel elke houtsoort. Door de specifieke samenstelling van de polyurethaan versterkte alkydhars combinatie is een hoge mechanische belastbaarheid gecombineerd met een zeer makkelijke verwerking en een uitstekende vloeiing.

Hydrant Jachtlak heeft een bolle hoogglans met een goede vulling. Hydrant Jachtlak is zeer geschikt voor gebruik boven de waterlijn bij zowel zoet als zout water. Door de goede mechanische belastbaarheid is ook het inzetten op plaatsen waar gelopen wordt, zoals een gangboord of bovendek, mogelijk

Eigenschappen Hydrant Jachtlak

  • Hoogglanzend
  • zeer duurzaam
  • watervast
  • zowel voor gebruik op zoet en zout water

Voorbehandeling

Reeds geschilderde oppervlakken

In goede staat.

Reinigen met Koopmans PK CLeaner, naspoelen met water en goed laten drogen. Vervolgens machinaal schuren met schuurpapier in de grofte P280-P320. Beschadigingen in de oude laklaag vooraf goed schuren. Zorg er hierbij voor dat de overgangen van de bestaande laklagen naar de kale ondergrond zo goed mogelijk zijn weggeschuurd.

In slechte staat.

Verwijder alle vorige lagen en breng de juiste voorlak aan op het oppervlak.

Kaal hout

Voorbehandelen met Hydrant Jachtlak. Op de bijgewerkte beschadigingen - kale delen tenminste 2 voorlaklagen aanbrengen, tussentijds licht schuren met Scotch Brite of fijn schuurpapier grofte P280-P320. Schuur de voorlaklagen en de oude geschuurde laklagen nogmaals glad met schuurpapier in de grofte P320-P400. Verwijder het stof met een kleefdoek.

Afwerking

Houten ondergrond eerst goed schuren en stofvrij maken. Een eerste laag (onverdunde) Hydrant Jachtlak aanbrengen. Tussen de eerste en de tweede laag licht schuren met Scotch Brite Ultra Fine of schuurpapier met een korrelgrote van minimaal P220. Vervolgens aflakken met een volle laag (onverdunde) Hydrant Jachtlak. Voor toepassing buiten 2 tot 4 lagen aanbrengen (afhankelijk van het verlangde esthetische aspect en de specifieke belasting). Let op: Hydrant Jachtlak niet verdunnen.

Verwerking

Hydrant Jachtlak is uitstekend te verwerken met een platte verniskwast of roller. Bij voorkeur een platte kwast gebruiken met lang en soepel varkenshaar met een goede bles en zetting. Rollen gaat het beste met een lakviltrol of een nylon roller met een korte pool (4 - 6 mm vachthoogte).

Hydrant Jachtlak Hoogglans omschrijving

Hydrant Jachtlak Hoogglans is een kleurloze, oplosmiddelarme bootlak voor buiten. Met jachtlak bescherm je al het maatvaste constructiewerk aan je huis zoals kozijnen en deuren. Door de goede vulling en vloeiing bereik je eenvoudig en snel een mooi en strak eindresultaat. Hydrant Jachtlak is goed water- en weerbestendig en blijvend elastisch waardoor het je houtwerk duurzaam beschermt.

Jachtlak bestel je snel en eenvoudig bij Bestel-verf.nl

Hydrant Jachtlakken kopen bij Bestel-verf.nl? Goed idee. Bestel daarom via onze website snel en eenvoudig. Heb je nog vragen? Je kunt altijd bellen naar 020 - 24 66 000 of via ons contactformulier.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment Jachtlakken ✓ Super voordelig

Meer informatie
MerkNelf
AfwerkingHoogglans
Binnen / buitenBuiten
DekkingTransparant
Type verdunningTerpentineverdunbaar (alkyd)
Rendement in m217
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Hydrant Jachtlak
Uw waardering