• Sikkens Online Specialist
 • Snelle levering (mits op voorraad)
 • Uitgebreid assortiment
 • Gratis verzending vanaf €100,- euro door heel Nederland

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Waardering:
0% of 100
Snelle levering
Nog %1 beschikbaar
€ 46,56 € 38,48 € 74,49
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur

Productbeschrijving

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een  watergedragen grondverf voor het schilderen van ramen, kozijnen en deuren binnenshuis. Sikkens Rubbol BL Rezisto primer is makkelijk te verwerken en heeft een uitstekende hechting op hout. Deze watergedragen grondverf van Sikkens heeft naast de mooie verwerking en hechting nog diverse andere eigenschappen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is ?

 • Krasvast
 • Huidvetresistent
 • Uitstekend verwerkbaar
 • Mooi vloeiend
 • Sneldrogend
 • Na 8 uur overschilderbaar
 • Na 1-2 uur stofdroog
 • Uitstekend voor op hout

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin overige informatie

Waarom Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is de beste watergedragen grondverf voor binnen van Sikkens. Deze grondverf van Sikkens beschikt over een uitstekende hechting, practige vloei en is ook nog eens huidvetresistend en krasvast. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is de grondverf voor binnen en dus het begin van een prachtig resultaat. Het is dan ook aan de raden om Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer te gebruiken onder een van de Sikkens Rubbol BL Rezisto aflakken. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een goed begin van uw schildersklus.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer op kleur

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer word in vele kleuren gemaakt. Deze watergedragen grondverf kan in RAL 9010 en vele andere kleuren. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer RAL 9010 is de meest voorkomende kleur in dit product. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is natuurlijk niet alleen verkrijgbaar in RAL 9010 maar ook in duizende andere kleuren. Zo worden voornamelijk de Sikkens 5051 en RAL kleuren hier in gemengd. Uiteraard kunnen er naast deze kleuren ook nog vele andere kleuren worden toegepast in de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer zoals Flexa, Histor, Wijzonol , Sigma en nog vele andere kleuren. Mocht uw kleur nou niet zichtbaar zijn in onze kleurenkiezer? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer aanbieding

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is bij Bestel-verf altijd in de aanbieding. Wij bieden dit product van Sikkens aan onder een eerlijke prijs en willen hiermee iedereen goed kunnen helpen. Dit is geen tijdelijke aanbieding maar een aanbieding voor altijd. Hierdoor betaald u altijd het juiste bedrag voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Heeft u vragen over de prijs of het product? Bel ons dan via 020 - 24 66 000.

Sikkens Rubbol kopen

Alle Sikkens Rubbol producten zijn verkrijgbaar bij Bestel-verf. Sikkens Rubbol is bij Bestel-verf altijd scherp geprijst en snel leverbaar. Bestel-verf is hiernaast ook een van de Sikkens Online Specialisten. Hierdoor heeft u naast de prijs en snelle levering, ook nog eens de producten direct bij Sikkens vandaan en word dit alleen op origenele mengmachine op kleur gemaakt. Dit bied langer kleurbehoud en een betere duurzaamheid van het product. Koopt u Sikkens dus vooral bij een online Sikkens Specialist zoals bij ons!  

       Bestel-verf Sikkens Online Specialist

Sikkens Rubbol BL Rezisto producten

Wilt u ook een mooie Sikkens Rubbol BL Rezisto aflak ? geen probleem! Sikkens Rubbol BL Rezisto is er namelijk  in mat, zijdeglans, semi-gloss, high gloss & in een spray kwaliteit. Deze BL Rezisto producten hebben dezelfde eigenschappen en kwaliteiten. zo kunt u een mooie keuze maken met de uitstraling die bij uw project past. Sikkens Rubbol BL Rezisto zijn de beste producten voor binnen toepassing.

Geschikte kwasten & rollers voor Sikkens Rubbol Rezisto Primer

Naast de kwaliteit van de verf is het ook zeer belangrijk dat u de juiste kwasten en rollers gebruikt bij de verf. Bij elk product is dit anders en dat heeft te maken met een aantal factoren. Hoe dik moet de verf worden aangebracht? Hoe snel droogt de verf? aan de hand van deze vragen word een geschikte roller en kwast gekozen. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een watergedragen verf voor binnen. Hiervoor wordt een soepelere kwast en een microvezel lakroller voor toegepast. Wij zouden de Aqua kwast hiervoor adviseren en de Microvezel lakroller.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer Tips & Tricks

Schoonmaken & Schuren

Het is van belang dat u het te schilderen werk eerst schoonmaakt en dan schuurt. Hiermee creert u meer hechting waardoor de verf beter blijft zitten en dus langer mee gaat. schuren en schoonmaken is essentieel voor een goed begin van uw schilderwerk. Afhankelijk van hoe het houtwerk eruit ziet word bepaald welk schuurpapier u nodig heeft.  is het houtwerk al eens geschilderd en is dit in goede staat? Dan kunt u het beste schuren met korrel P180. Heeft u hout wat er slecht uitziet ? dan zouden wij adviseren om dit eerst te schuren met P120. Mocht u vragen hebben over welk schuurpapier het beste past bij uw klus? U kunt ons dan altijd mailen via info@bestel-verf.nl

Afplakken of Besnijden

Afplakken of besnijden is belangrijk om een mooi strak resultaat te krijgen met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Wij zouden adviseren om af te plakken met gele tape als de ondergrond onbehandeld is. Is het afplak gedeelte wel geschilderd, maar weet u niet of dit juist behandeld is geweest? dan zouden wij de paarse tape adviseren. Wilt u niet afplakken omdat u voor het complete vakschilder pakket gaat? Besnijden is dan de oplossing. Strakke lijnen in de hoeken kunt u het beste krijgen met een besnijkwast. Deze kwast is van Staalmeester en is perfect geschikt voor alle Sikkens Rubbol BL Rezisto producten.

Primer in kleur van aflak

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is in vele kleuren te verkrijgen. Het is dan ook aan te raden dat u de kleur van de aflak ook toepast in de kleur van de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Hier door verbeterd de dekking van het eindresultaat en is bij eventuele schade is de toekomst dit niet meteen zichtbaar.

Schuren na grondverf

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer kunt na het aanbrengen het beste geschuurd worden met P240. Dit kunt u natuurlijk doen met de hand of met de machine. Wilt u weten wat het handigste is voor uw schildersklus? Neem dan contact op met Info@bestel-verf.nl 

Aflakken met Sikkens Rubbol BL Rezisto

Na het aanbrengen en schuren van de grondverf moet dit alleen nog afgeschilderd worden. Dit is mogelijk met heel veel watergedragen verven. Wij zouden adviseren om Sikkens Rubbol BL Rezisto primer af te lakken met de Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat, Satin, Semi-gloss of High gloss. Deze watergedragen verven van Sikkens zijn een systeem met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer, waardoor het krasvaste en huidvetresistente optimaal word. Hiermee komt u tot het beste resultaat.

✓ Sikkens leverancier ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Uw waardering

Product informatie

 • Grondverf voor binnen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Snel droog
 • Top kwaliteit
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
 • Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Scherpe prijzen