• Sikkens Online Specialist
 • Snelle levering (mits op voorraad)
 • Uitgebreid assortiment
 • Gratis verzending vanaf €100,- euro door heel Nederland

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Waardering:
0% of 100
Snelle levering
Nog %1 beschikbaar
€ 32,50 € 26,86 € 51,99
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen?

11 m2 per liter
0
0

Productbeschrijving

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin eigenschappen

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een watergedragen zijdeglans verf voor het schilderen van ramen, kozijnen en deuren binnenshuis. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is makkelijk te verwerken en geeft een mooi strak uiterlijk aan uw schilderwerk. Deze watergedragen verf van Sikkens heeft naast de mooie verwerking en het resultaat nog diverse andere eigenschappen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto satin is ?

 • Zijdeglanzend
 • Krasvast
 • Huidvetresistent
 • Uitstekend verwerkbaar
 • Mooi vloeiend
 • Sneldrogend
 • Na 8 uur overschilderbaar
 • Na 1-2 uur stofdroog

Waarvoor kan ik Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin gebruiken?

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin overige informatie

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin op Hout

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een van de meest gebruikte binnenverven voor op hout. Indien uw houtwerk nog niet geschilderd is of als u kale plekken heeft op het hout, zouden wij adviseren om dit eerst te gronden met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Deze watergedragen primer van Sikkens heeft een uitstekende hechting op hout en is dus het begin van een mooi schilder resultaat. Naast het gronden van uw hout is het ook belangrijk dat u het hout goed opschuurd en schoonmaakt. Indien het houtwerk er goed uitziet zouden wij adviseren om te schuren met Korrel P120 voor dat u gaat gronden. Na de grondverf kunt u het beste schuren met P240. Ziet uw houtwerk er wat slechter uit ? of is het houtwerk niet egaal ? neem dan contact op met een van onze specialisten, zodat u het beste schuurpapier gebruikt. Polyfilla S600 is het beste schoonmaakmiddel voor het Sikkens Rubbol BL Rezisto systeem.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin op Staal of Aluminium

Staal of aluminium schilderen is vaak lastig omdat dit zeer gladde ondergronden zijn en dus de verf moeilijkere hierop hecht. Sikkens Redox BL multiprimer is hiervoor de oplossing. Door deze  watergedragen primer van Sikkens toe te passen krijgt u een uitstekende hechtlaag waar de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin perfect overheen kan. Deze watergedragen grondverf van Sikkens is de beste keuze als het gaat om gronden van staal of aluminium binnen. Wij zouden adviseren om egaal staal te schuren voor de grondverf met Korrel P180 , en na de grondverf met P240. Naast het schuren is het natuurlijk ook van belang dat er van te voren goed word schoongemaakt, Hiervoor kunt u Polyfilla S600 gebruiken. Heeft u verder andere vragen voor het behandelen van staal binnen? Neem dan contact op met een van onze verfspecialisten.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin op kunststof

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin kan ook worden toegepast op kunststof. Deze watergedragen zijdeglans verf van Sikkens kan alleen niet direct worden toegepast op kunststof. Sikkens Rubbol BL primer is de grondverf van Sikkens hiervoor word toegepast. Kunststof wordt een laag geschilderd met Sikkens Rubbol BL primer en 2 lagen met Sikkens Rubbol BL Rezisto satin. Wij zouden adviseren om het kunststof licht te schuren met korrel P180 voor de grondverf, en met P320 na de Sikkens Rubbol BL primer. Voor het ontvetten van het schilderwerk, kunt u Polyfilla S600 gebruiken. Heeft u verder andere vragen voor het behandel van kunststof binnen? Neem dan contact op met een van onze verfspecialisten.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin op bestaande acryl & alkydverven

Het gebeurd regelmatig dat het huidige schilderwerk goed intact is maar lichte schade heeft of toe is aan een opfrisbeurt. Moet er dan ook gegrond worden? Het antwoord is nee. U heeft geen grondverf nodig als de huidige schilderlaag nog intact is. Wij zouden wel adviseren om altijd een grondverf te gebruiken als u van een lichte naar een donkere kleur gaat of andersom. Grondverf dekt namelijk beter waardoor u dit minder vaak hoeft te schilderen. Voor het schilderen van bestaande lagen zouden wij wel adviseren dit goed te schuren met P240 en goed schoon te maken. Dit is extra belangrijk als u in het verleden Alkydverf (terpentinebasis) verf heeft gebruikt. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is makkelijk verwerkbaar en dus ook nog breed inzetbaar.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin zijdeglans op kleur

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin word in vele kleuren gemaakt. Deze watergedragen verf kan in RAL 9010 en vele andere kleuren. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin RAL 9010 is de meest voorkomende kleur in dit product. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is natuurlijk niet alleen verkrijgbaar in RAL 9010 maar ook in duizende andere kleuren. Zo worden voornamelijk de Sikkens 5051 en RAL kleuren hier in gemengd. Uiteraard kunnen er naast deze kleuren ook nog vele andere kleuren worden toegepast in de Sikkens Rubbol BL Rezisto satin zoals Flexa, Histor, Wijzonol , Sigma en nog vele andere kleuren. Mocht uw kleur nou niet zichtbaar zijn in onze kleurenkiezer? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin aanbieding

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is bij Bestel-verf altijd in de aanbieding. Wij bieden dit product van Sikkens aan onder een eerlijke prijs en willen hiermee iedereen goed kunnen helpen. Dit is geen tijdelijke aanbieding maar een aanbieding voor altijd. Hierdoor betaald u altijd het juiste bedrag voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin. Heeft u vragen over de prijs of het product? Bel ons dan via 020 - 24 66 000.

Sikkens Rubbol kopen

Alle Sikkens Rubbol producten zijn verkrijgbaar bij Bestel-verf. Sikkens Rubbol is bij Bestel-verf altijd scherp geprijst en snel leverbaar. Bestel-verf is hiernaast ook een van de Sikkens Online Specialisten. Hierdoor heeft u naast de prijs en snelle levering, ook nog eens de producten direct bij Sikkens vandaan en word dit alleen op origenele mengmachine op kleur gemaakt. Dit bied langer kleurbehoud en een betere duurzaamheid van het product. Koopt u Sikkens dus vooral bij een online Sikkens Specialist zoals bij ons!  

       Bestel-verf Sikkens Online Specialist

Sikkens Rubbol BL Rezisto producten

Wilt u liever toch geen zijdeglans ? geen probleem! Sikkens Rubbol BL Rezisto is er namelijk ook in mat, semi-gloss, high gloss & in een spray kwaliteit. Deze BL Rezisto producten hebben dezelfde eigenschappen en kwaliteiten. zo kunt u een mooie keuze maken met de uitstraling die bij uw project past. Sikkens Rubbol BL Rezisto zijn de beste producten voor binnen toepassing.

Geschikte kwasten & rollers voor Sikkens Rubbol Rezisto Satin

Naast de kwaliteit van de verf is het ook zeer belangrijk dat u de juiste kwasten en rollers gebruikt bij de verf. Bij elk product is dit anders en dat heeft te maken met een aantal factoren. Hoe dik moet de verf worden aangebracht? Hoe snel droogt de verf? aan de hand van deze vragen word een geschikte roller en kwast gekozen. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een watergedragen verf voor binnen. Hiervoor wordt een soepelere kwast en een microvezel lakroller voor toegepast. Wij zouden de Aqua kwast hiervoor adviseren en de Microvezel lakroller.

✓ Sikkens leverancier ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Uw waardering

Product informatie

 • Zijdeglans verf
 • Voor op ramen, kozijnen en deuren
 • Krastvast
 • Beste verf voor binnen
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
 • Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Scherpe prijzen