Bouwlamp Scangrip LED Vega 4000

De Bouwlamp Scangrip LED Vega 4000 is een van de nieuwe bouwlampen met 123 LED's voor krachtig, diffuus licht dat niet verblindt.

Scangrip LED Bouwlamp Vega 4000

  • Lichtopbrengst 4000 lumen / 6000 lux@0.5 m.
  • Voorzien van 5 meter aansluitsnoer
  • Twee kontaktdozen aan de achterzijde
  • Duurzaam en schokbestendig
  • Uitgevoerd met verstelbare steun
  • Robuust en sterk
  • Prima te combineren met het driepootstatief Tripod.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 199,73

Bouwlamp met ingebouwde contactdozen

De VEGA 4000 SCANGRIP Lamp is aan de achterkant voorzien van twee ingebouwde contactdozen. Met deze ingebouwde 230 Volt contactdozen kunnen meerdere lampen aan elkaar worden gekoppeld zonder gebruik te hoeven maken van verlengsnoeren of een stroomhaspel. Hierdoor blijft de werkplaats netjes en opgeruimd. Hierbij is de kans op het struikelen over stroomkabels ook minder!

Bouwlamp voor binnen en buiten gebruik

De behuizing van de SCANGRIP VEGA 4000 is gemaakt van extreem schokbestendig kunststof materiaal. Daarnaast is de lamp stof- en spatwaterbestendig, waardoor deze zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De VEGA LED's in de SCANGRIP produceren geen warmte waardoor je niet bang hoeft te zijn voor brandgevaar wanneer de lamp gebruikt wordt.

Bouwlamp Scangrip LED Vega 4000 bestellen

De Bouwlamp Scangrip LED Vega 4000 bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Bouwlamp Scangrip LED Vega 4000 of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Bouwlampen bij Bestel-verf.nl

Als je midden in een verbouwing zit dan weet je hoe belangrijk een goede bouwlamp is. Een bouwlamp komt zeer goed van pas in de donkere wintermaanden en is dan ook cruciaal om een verbouwing goed te kunnen uitvoeren. Bestel-verf.nl heeft een uitgebreid assortiment aan bouwlampen. Wij bieden je de beste bouwlampen voor een zeer scherpe prijs.

Wat voor bouwlamp heb je nodig?

Bij Bestel-verf.nl hebben wij een groot assortiment bouwlampen. Er is er altijd wel een die je zoekt. Zo verkopen wij bouwlampen op accu maar ook gewoon met een kabel. Een lamp op accu kan bijvoorbeeld goed van pas komen als je een klus wilt doen waarvoor je de stroom moet afsluiten of als er even geen stopcontact in de buurt is. Je kan bijvoorbeeld bij schilderwerk een lamp gebruiken om een soort strijklicht te creeren. Verder kan het belangrijk zijn dat een bouwlamp stootbestendig en waterbestendig is. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Bij Bestel-verf.nl ben je aan het juiste adres voor bouwlampen. Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Bouwlamp Scangrip LED Vega 4000 - 5708997354537

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!