Sikkens Rijks kleuren

Sikkens Rijksmuseum kleurenwaaier

Het beroemde Amsterdamse Rijksmuseum heeft de kleuren gebruikt die door architect Pieter Cuypers in 1880 waren toegepast en wilde deze laten herleven. Zo kwamen ze uit bij Sikkens. Sikkens is de officieel leverancier van alle verf en decoratieve producten binnen het Rijksmuseum. In totaal is er meer dan 8000 liter Sikkens verf gebruikt in het Rijksmuseum.

Met de gebruikte kleuren is een nieuwe unieke kleurenwaaier ontstaan met 24 kleuren, de Sikkens RIJKS kleuren. Een selectie van 8 nieuwe grijstinten en 16 Cuypers kleuren, vormen nu samen de nieuwe collectie Sikkens RIJKS kleuren. De Sikkens RIJKS Kleuren zijn maakbaar in Sikkens binnenmuurverven en lakken.

Sikkens Rijks kleuren

Sikkens Rijks kleurenwaaier bestellen

De Sikkens Rijks kleurenwaaier is een zeer fraaie kleurenwaaier waar de gebruikte rijks kleuren worden weergegeven in grote vlakken die met de hand geschilderd zijn waardoor er een heel realistisch beeld ontstaat van de kleur. De Sikkens Rijks kleurenwaaier kunt u zeer voordelig bestellen bij Bestel-verf. Klik hier om direct de kleurenwaaier te bestellen.

Sikkens Rijks kleuren in muurverf

De Sikkens Rijks kleuren komen het best tot hun recht in de Sikkens Alphacryl Pure mat SF. De muren van het Rijksmuseum zijn dan ook in deze mooie matte muurverf afgewerkt.

SIKKENS RIJKS KLEUREN

Artikelen bij deze pagina