Bouwlamp Scangrip Nova Mini

De Bouwlamp Scangrip Nova Mini is een krachtige schijnwerper met maximaal 1000 lumen. Deze bouwlamp is zeer compact en makkelijk ergens neer te zetten of te bevestigigen

Bouwlamp Scangrip Nova Mini

  • Zeer compact
  • Stapsgewijs instelbare lichtsterkte
  • 1.5 tot 15 uur werktijd
  • 5 uur oplaadtijd
  • Ook met magneet te bevestigen.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment bouwlampen ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 101,83 € 91,65

Bouwlamp Scangrip Nova Mini bestellen

De Bouwlamp Scangrip Nova Mini bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze webshop. Heeft u een vraag over de Bouwlamp Scangrip Nova Mini of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Bouwlampen bij Bestel-verf.nl

Als je midden in een verbouwing zit dan weet je hoe belangrijk een goede bouwlamp is. Een bouwlamp komt zeer goed van pas in de donkere wintermaanden en is dan ook cruciaal om een verbouwing goed te kunnen uitvoeren. Bestel-verf.nl heeft een uitgebreid assortiment aan bouwlampen. Wij bieden je de beste bouwlampen voor een zeer scherpe prijs.

Wat voor bouwlamp heb je nodig?

Bij Bestel-verf.nl hebben wij een groot assortiment bouwlampen. Er is er altijd wel een die je zoekt. Zo verkopen wij bouwlampen op accu maar ook gewoon met een kabel. Een lamp op accu kan bijvoorbeeld goed van pas komen als je een klus wilt doen waarvoor je de stroom moet afsluiten of als er even geen stopcontact in de buurt is. Je kan bijvoorbeeld bij schilderwerk een lamp gebruiken om een soort strijklicht te creeren. Verder kan het belangrijk zijn dat een bouwlamp stootbestendig en waterbestendig is. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Bij Bestel-verf.nl ben je aan het juiste adres voor bouwlampen. Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Bouwlamp Scangrip Nova Mini - 5708997360101

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!