Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1561 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Dekkende beits

Dekkende beits

De beitslaag is dekkend maar de nerf structuur blijft enigzins schichtbaar, de beitslaag is vochtregulerend dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gevelbetimmeringen, blokhutten e.d. Bij bestelverf.nl leveren wij een zeer uitgebreid assortiment dekkende beits tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar de juiste dekkende beits maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste beits verf adviseren.

De beitslaag is dekkend maar de nerf structuur blijft enigzins schichtbaar, de beitslaag is vochtregulerend dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gevelbetimmeringen, blokhutten e.d.

Dekkende beits van topkwaliteit

De beitsen die wij leveren zijn van topkwaliteit, zo leveren wij beitsen van Sikkens, Nelf, Koopmans, Drywood en Drenth. Stuk voor stuk A merken op het gebied van dekkende beitsen. De beitsen zijn duurzaam en voldoen aan de strengst milieu eisen.

Dekkende beits assortiment

Bij bestelverf.nl leveren wij een zeer uitgebreid assortiment dekkende beits tegen een zeer gunstige prijs. Ben je op zoek naar de juiste dekkende beits maar kun je geen keuze maken,bel ons op 020- 24 66 00 of stel je vraag via ons contactformulier.

Dekkende beits direct bestellen!

De beitsen op kleur uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor je bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.