Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Drywood Verf voor hout Master

Drywood Verf voor Hout Master is een watergedragen glanzende sneldrogende systeemverf (grondverf, voorlak en aflak) voor binnen- en buitentoepassing op houten ramen, deuren, kozijnen en overige betimmeringen als planken, schroten, houten wanden van log-woningen en houten bergingen. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk.

Eigenschappen Drywood Verf voor hout Master

 • Geringe milieubelasting
 • Watergedragen
 • Binnen- en buitentoepassing
 • Zeer goede dekking
 • Uitstekend vullend
 • Glanzend
 • Sneldrogend

Meedere hoeveelheden nodig? informeer naar een eventuele korting!

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 10 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 37,38

Veiligheidsinformatieblad-verf-voor-hout-master.pdf Veiligheidsinformatieblad-verf-voor-hout-master.pdf Drywood-verf-voor-hout-master.pdf Drywood-verf-voor-hout-master.pdf Er zijn geen specificaties opgegeven voor dit artikel. Bekijk (indien aanwezig) de PDF met bovenstaande knop.
 • Review Drywood Master Producten zijn top en goed verpakt ook Richard Renting uit Purmerend

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 1 ltr Drywood Verf voor Hout Master blank - 8719075902110
 • 2,5 ltr Drywood Verf voor Hout Master blank - 8719075902127
 • 1 ltr Drywood Verf voor Hout Master kleur - 8719075902110
 • 2,5 ltr Drywood Verf voor Hout Master kleur - 8719075902127

Drywood verf voor hout Master online bestellen!

Drywood Master bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Drywood Master of een van onze andere Drywood producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Drywood verf voor hout master

Drywood Verf voor Hout Master is aan te brengen middels kwasten, rollen en spuiten op een schone, droge en vetvrije en geschuurde ondergrond.

Bloedende houtsoorten en noesten eerst gronden met Drywood Poseidon Sealer. Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie.

Drywood Verf voor Hout Master is leverbaar in vrijwel alle kleuren. Het product is leverbaar in 1 en 2,5 liter verpakkingen. In originele, gesloten verpakking en bij vorstvrije opslag is de houdbaarheid tenminste 12 maanden.

Drywood Verf voor hout Master de watergedragen verf voor buiten

Drywood Verf voor Hout Master is gebaseerd op diverse watergedragen acrylaat- en alkydbindmiddelen en is te gebruiken als glanzende systeemverf of als aflak.

Drywood Verf voor Hout Master heeft een zeer goede dekking en vloei, is sneldrogend, heeft door een goed peneterend vermogen, een goede hechting op kaal en voorbehandeld hout en kenmerkt zich door hoge duurzaamheid, duurzame elasticiteit en uitstekend glansbehoud. Het product is uitstekend vullend en in hoge laagdiktes aan te brengen (zeer hoge zakneiging) waardoor ingeschilderde oneffenheden in de ondergrond vrijwel niet tot zakkers kunnen leiden!

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!