Flexa Easycare Voorstrijk

Flexa Easycare Voorstrijk is geschikt voor het schilderklaar maken van zuigende muren en plafonds binnen in huis. Flexa Easycare Voorstrijk is een matte, dekkende watergedragen voorstrijk voor binnen.

Deze voorstrijk kan worden gebruikt op o.a. (bak)steen, (glad) pleisterwerk en gipskartonplaten. Bovendien verbetert Flexa Easycare Voorstrijk de hechting tussen de ondergrond en de eindlaag en zorgt er voor dat de eindlag een beter en mooiere dekking heeft.

Daarnaast voorkomt Flexa Easycare Voorstrijk aanzetten en kleurverschillen in de eindlaag. Flexa Easycare Voorstrijk zorgt voor een perfecte ondergrond voor gebruik van Flexa Easycare muren, badkamer en keuken. Dus voor het beste en mooiste resultaat.

Flexa Easycare Voorstrijk eigenschappen

 • Verbetert de hechting
 • Verhoogt dekkracht
 • Makkelijk in gebruik
 • Voorkomt aanzetten en kleurverschillen
 • Direct gebruiksklaar

✓ Uitgebreid Flexa assortiment ✓ Snelle levering ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 10 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 16,49 € 12,37

flexa-easycare-voorstrijk.pdf flexa-easycare-voorstrijk.pdf Veiligheidsinformatieblad_Flexa_easycare_voorstrijk.pdf Veiligheidsinformatieblad_Flexa_easycare_voorstrijk.pdf

Verwerkingsgegevens

 • Gereedschap : voor het aanbrengen van Flexa Easycare Voorstrijk kun je een Acrylkwast, blokwitter of vachtroller gebruiken.
 • Stofdroog: na ca. 1 uur
 • Overschilderbaar: na ca. 6 uur
 • Aanbevolen lagen: 1 (niet te dik aanbrengen!)
 • Verbruik: ca. 10m2/literGlansgraad: Mat

Systeeminformatie

Ondergrond:

De ondergrond reinigen met een oplossing van Polyfilla Pro S600 in handwarm water. Slechte hechtende muurverflagen verwijderen. Gladde ondergronden opschuren en stofvrij maken.

Zuigende ondergronden voorbehandelen met Flexa Easycare Voorstrijk. Vochtkringen, nicotinevlekken e.d. isoleren met Polyfilla Pro S200 vlekkenspray. Poederende ondergronden zoveel mogelijk verwijderen. Daarna restanten voorbehandelen met Flexa Easycare Voorstrijk. Schimmelvlekken verwijderen met Sudwest Schimmelreiniger en daarna goed naspoelen met schoon water en laten drogen.

Verfsysteem

Eén laag Flexa Easycare Voorstrijk aanbrengen, daarna afwerken met één à twee lagen Flexa Easycare muurverf naar keuze. Direct na het schilderen de tape verwijderen.

Flexa Easycare Voorstrijk kopen bij Online Flexa specialist

Koop je Flexa verf bij een officiele Online Flexa Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Flexa producten gebeurt altijd op een orginele AkzoNobel Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij een officieel online Flexa Specialist!

Flexa Easycare Voorstrijk bestellen!!

Flexa Easycare Voorstrijk bestel je makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heb je een vraag over Flexa Easycare Voorstrijk of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • Flexa Easycare Voorstrijk - 8711113175661

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook