• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Flexa verf

Flexa verf

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.
Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Flexa Easycare Keuken muurverf
  • Vlek afstotende muurverf
  • Extreem goed reinigbaar
  • Simpel aan te brengen
  • In wit en kleur leverbaar
Op voorraad
Vanaf
€ 17,55 € 14,50

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Flexa is het bekendste verfmerk van Nederland. Met Flexa kleurt u uw woning zowel binnen als buitenshuis. Dankzij het zeer uitgebreide productprogramma en kleurenpalet vindt u altijd wel het juiste product en de juiste kleur. Onze Flexa verfproducten zijn direct uit voorraad leverbaar en ontvangt u vaak de volgende dag al in huis.

Gebruik onze keuzehulp voor het vinden van de juiste Flexa verf >

Verf van Flexa online kopen vanaf € 9,99

Flexa verf van AkzoNobel staat bekend om zijn prachtige kleuren en innovatieve producten. We hebben een zeer ruim aanbod met prachtige kleurtinten. Flexa houdt jaarlijks een onderzoek naar kleurentrends, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de huidige ontwikkelingen binnen de interieurbranche. Bij Bestel-verf.nl hebben we Flexa grondverf, buitenlak, zijdeglans, binnenverfmuurverf en krijtverf in talloze kleuren in het assortiment.

Professionele Flexa verf voor binnen en buiten

Al meer dan 60 jaar is Flexa een begrip in de verfindustrie voor zowel binnen- als buitenverf. Met een succesvolle geschiedenis achter de rug, richt het merk zich vooral op de toekomst. Flexa streeft ernaar dé trendsetter te worden op het gebied van verf. Ze investeren veel in materialen om hun klanten bekend te maken met alle verschillende kleuren. Zo hebben ze meerdere kleurenfolders en testers waarmee u de kleur op een klein stukje muur kunt testen.

Prijs Flexa verf

Bestel-verf.nl staat bekend om zijn scherpe prijzen en leuke acties. We mengen de verf zelf met onze mengmachine, waardoor we de prijs laag kunnen houden. Naast de altijd scherpe prijzen hebben we regelmatig aanbiedingen. Bij deze acties kunnen de kortingen oplopen tot wel 50%. Bij Bestel-verf.nl bent u dus verzekerd van hoge kwaliteit verf tegen een zeer scherpe prijs.

Flexa visualizer-app

In 2014 kwam AkzoNobel met een app waarbij u de kleuren van Flexa kunt visualiseren op uw eigen muur. De app weet precies welk oppervlak de kleur moeten krijgen. U kiest de kleur en de camerafunctie projecteert deze kleur op uw muur. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe de kleur staat op uw muur en in de ruimte

Duurzame verf van Flexa

Flexa streeft naar verf van de beste kwaliteit met duurzaamheid als uitgangspunt. Door precies te berekenen hoeveel verf u nodig heeft voor uw muur, voorkomt u verspilling. Zo zorgt u ervoor dat er zo min mogelijk grondstoffen nodig zijn. Dit heeft een positieve invloed op het milieu. Naast het zuinig omgaan met de verf, gebruiken we minder materiaal voor de verpakking. Flexa biedt verfpotten die bestaan uit 100% gerecycled materiaal.

Veelgestelde vragen over Flexa verf

We krijgen vaak dezelfde vragen over het verfmerk Flexa. Onderstaand hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet en beantwoord.

Hoe vind u de juiste Flexa kleur?

De juiste kleur vinden kan een lastige opgave zijn. Bekijk de kleurenfolder van Flexa voor inspiratie. Twijfelt u dan nog aan de kleur? Bestel dan een Flexa kleurentester. Met dit kleine potje verf kunt u de kleur eerst uitproberen.

Wat is Flexa strak in de lak?

Flexa strak in de lak is een is een hoogglanzende, watergedragen verf voor binnen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor ramen, deuren en kozijnen.

Is Flexa verf een goed verfmerk?

Flexa is een verfmerk dat professionele verf van goede kwaliteit levert voor een betaalbare prijs.

Heb je nog vragen over ons aanbod verf? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Flexa verf online kopen bij Bestel-verf.nl

Bij Bestel-verf.nl bestelt u gemakkelijk uw verf. Het voordeel is dat u gegarandeerd verf heeft van zeer goede kwaliteit. Wanneer u de juiste verf heeft gevonden, berekent u gemakkelijk met behulp van onze tool het aantal liters dat u nodig heeft. Voeg het product toe aan uw winkelwagen en controleer of uw volledige bestelling er goed in staat. Wanneer u uw persoonsgegevens heeft ingevuld, kunt u doorgaan met de betaling. Na de betaling wordt uw pakket zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd.