Glassnijder Silberschnitt type 100

Deze glassnijder is voorzien van gelakt, houten heft, zes edelstalen snijwieltjes in geharde en vernikkelde rozet. Geschikt voor algemeen glassnijwerk. Reservewieltjes en een rozet, compleet met 6 wieltjes zijn los leverbaar.

Eigenschappen Glassnijder Silberschnitt type 100

  • Gelakt houten heft
  • Zes edelstalen snijwieltjes in geharde en vernikkelde rozet
  • Geschikt voor algemeen glassnijwerk
  • Professionele uitvoering

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 10,81

Glassnijders kopen bij bestel-verf.nl

Of je nu een strook van het glas wilt snijden, of het mooi rond wilt uitsnijden, met een glassnijder gaat dat heel precies. Om een glas netjes te snijden gebruik je een glassnijder. De glassnijder is speciaal gereedschap om glas te snijden. Het heeft een  hardmetalen wieltje in de houder. Deze glassnijder is relatief goedkoop in de aanschaf, maar er zijn ook prijzige glassnijders met een hoogwaardiger snijwieltje en/of inwendige koeling.

Gebruik van de glassnijder

Glas snijden kan best last zijn en vereist wat oefening. Voor het met hand snijden van glas is een glasdikte van 6 mm waarschijnlijk ook wel het maximum. Om wat ervaring op te doen, zou je kunnen oefenen met een glasplaat van 3 mm. Gebruik een stevige, gladde, horizontale ondergrond. Teken matglas of sierglas af op de gladde kant. Houd de glassnijder vast tussen duim, wijsvinger en middelvinger en zorg ervoor dat het glas niet met de hand geraakt wordt. Leg bij het snijden een lat of liniaal tegen de aangegeven lijn. Kerf met het snijwiel van de glassnijder tegen de lat met één onafgebroken lijn over het glas. Kijk of de inkeping overal doorloopt en ga er nog eens met het snijwiel over op de plekken waar dat niet zo is. Leg de lat onder de inkerving en druk met de vingers links en rechts van de snede. Het glas moet nu makkelijk langs de inkerving breken, forceer het niet.

Glassnijder Silberschnitt type 100 bestellen

Een Glassnijder Silberschnitt type 100 bestelt u snel en voordelig in onze webshop. Heeft u een vraag over de Glassnijder Silberschnitt type 100 of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Glassnijder Silberschnitt type 100 - 4010122100003

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook