Graco Classic Airless

Graco Classic Airless

Graco Classic zijn professionele airless verfspuiten die de meeste spuitklussen aan kunnen. Graco Classic koop je voordelig bij Bestel-verf.

Eigenschappen Graco Classic Airless

  • Compact formaat
  • Proconnect Systeem
  • Variabele drukregeling
  • Geschikt voor de professionele spuitklus
  • Verspuit Muurverf & Lakken.

✓ Juist advies ✓ Goeie service ✓ Voordelig geprijsd ✓ Ruim assortiment

Graco Classic Airless

Graco Classic Airless verfspuiten zijn geschikt voor de professionele klus. Classic Airless is een stuk handzamer en eigenlijk het kleine broertje van de ST Max lijn van Graco. Door het Proconnect system op de Graco Classic Pompen is die pomp zelf gemakkelijk te vervangen. De Classic 395 en de Classic 495 hebben ook een smartcontrol optie. Dit houdt in dat het bepalen van de druk makkelijker gaat en dat de druk constanter is voor een mooi eindresultaat. Voornamelijk is dit een eis als je het verspuiten van lakken toepast.

Voor het verspuiten van muurverven is dit iets minder nauwkeurig. Graco Airless verfspuiten zijn geschikt voor de kleine/middelgrote klus. Een zeer gebruiksvriendelijke pomp met een goeie verspuiting van verf. Deze lijn word voornamelijk toegepast voor muurverven. Indien er smartcontrol op de pomp zit kan u er ook prima lakken mee verspuiten. Verspuit u vaker lakken dan is de Graco HVLP lijn misschien iets voor u. Als u grotere klussen heeft dan is de Graco ST Max lijn interessant. Voor instapmodellen van Graco zijn de Graco GX pompen een goede keus.

Graco Verfspuit bestellen

Graco Verfspuiten zijn gemakkelijk en voordelig te bestellen bij Bestelverf.nl Heeft u verder vragen over Graco pompen of heeft u een ander verf technisch advies nodig. Belt u gerust met ons 020-2466000 of neemt u contact op via het contactformulier.