Graco Pump Armor

Graco Pump armor pomp beschermer, zorgt ervoor dat nadat je pomp hebt gereinigd dat het gemak in gebruik en de levensduur van je machine wordt verlengt. De Graco blauwe vloeistof is een must voor je airless verfspuit.

Graco Pump Armor eigenschappen

  • Onverdund voor langdurige opslag
  • Smeermiddel en antivries ineen
  • Opgelost in water (20%) voor efficiëntere dagelijkse reiniging
  • Voor een langere levensduur van uw airless pomp
  • Aantal x

€ 39,93

Graco Pump Armor kopen bij de Online Graco specialist

Koop je Graco bij een officiele Online Graco Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de producten via de officiele importeur zijn en van uitstekende kwaliteit is. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij Bestel-verf.nl de officiële Graco specialist.

Graco Pump Armor blauwe vloeistof bestellen!

Graco Pump Armor bestel je voordelig in onze webshop. Heb je een vraag over Graco Pump Armor of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 1 liter Graco Pump Armor - 633955203761

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!