Graco Spuittips

Graco Spuittips geven de juiste spuitbreedte voor uw Graco machine. Een Graco Spuittip is makkelijk en snel te bestellen bij Bestel-verf.nl

Graco Spuittips worden gebruikt voor het bepalen van de spuitbreedte van de pomp, Maar ook voor het verfdebiet. Hierin heeft Graco allerlei spuittips voor verschillende doeleinden.

✓ Juist advies ✓ Goeie service ✓ Voordelig geprijsd ✓ Ruim assortiment

Verschillende Graco spuittips

Graco Rac X Groen (FF)LP tip

Graco Rac X Groen FFLP tips zijn tips die gebruikt worden bij een fijne afwerking. Dus bij lakken en fijne verspuiting van muurverven.
Deze tips worden het meeste gebruikt bij de Graco GX FF, Ultra en Finishpro pompen. Doordat de verf onder lage druk door de spuittip gaat, Behaald u een strakker resultaat met dit type tips.

Graco Rac X blauw PAA, LT of WA tip

Graco RAC X blauw lijn is voor het verspuiten van muurverf. Deze Spuittips hebben een vaak een hoger spuitdebiet en verspuiten dus sneller meer verf. Dit is vaak van toepassing bij middel tot grote klussen. Afhankelijk van het project bepaald u welke spuittip u nodig heeft. Het spuitvermogen word vastgesteld door het type pomp, maar dus ook door de tip. Hoe groter de laatste cijfers van de tip zijn, Hoe meer verf u verspuit per min. Let op niet elke tip is geschikt voor elk type pomp.

Graco verfspuitbreedte bepalen

Bij het bepalen van de spuitbreedte van de tip is het eerst getal van de spuittip belangrijk. Het getal dat daar vermeld word, Moet u namelijk x 5 nemen om de spuitbreedte te bepalen. Heeft u een FFLP410 tip dan is het eerste getal dus 4, dat keer 5 is 20, dus 20 cm spuitbreedte. Dit is een afmeting genomen bij een spuit afstand van 30cm. Voor klein werk is het dus belangrijk om een tip te nemen met een laag eerste cijfer. Hoe grotere de oppervlakte, Hoe makkelijker het werken is met een grote tip.