Graco ST Max

Professionele airless pomp voor de grote klus. Gemakkelijk en voordelig te bestellen bij Bestel-verf.

Eigenschappen Graco ST Max

  • Smartcontrol (Contstante druk)
  • Proconnect systeem
  • Fastflush systeem
  • Geschikt voor grote klussen
  • Gepast voor Muurverven en lakverven

✓ Juist advies ✓ Goeie service ✓ Voordelig geprijsd ✓ Ruim assortiment

Graco ST Max Airless-pompen

De Graco ST Max lijn bestaat uit pompen die voor het grotere werk geschikt zijn. Dit komt omdat de ST Max pompen meer druk op kunnen bouwen en dus sneller kunnen verspuiten.
Ook het schoonmaken van deze pompen gaat gemakkelijker door het zogehete Fastflush. Door dit programma op de pomp is deze gemakkelijker schoon te maken en dus sneller weer te gebruiken voor de volgende klus.

Graco ST Max bied naast de Fastflush ook nog de Smartcontrol. Smartcontrol houdt in dat de druk constant blijft. Bij andere Airless-pompen is dit vaak minder constant.
Dit is voornamelijk bij het verspuiten van lakken erg van belang. Wilt u veel lak verspuiten dan kunt u de ST max gebruiken. De ST Max Verspuit meer per minuut als bijvoorbeeld de Graco HVLP lijn.
De HVLP spuit alleen wel een stuk fijner waardoor er een mooier resultaat komt en minder nevel is bij lakken. Voor het verfspuiten van muurverven zou u ook kunnen kijken naar de Graco Classic modellen. Deze bouwen minder druk op als de st max waardoor het verspuiten minder snel verloopt. Dit is beter voor kleinere projecten of als instapmodel. Indien je zelde een spuitklus hebt dus bijvoorbeeld af en toe een deur te spuiten. Dan is een Graco GX spuit ideaal. Geschikt voor de kleinere werken en erg praktisch.

Graco Verfspuit bestellen

Graco Verfspuiten zijn gemakkelijk en voordelig te bestellen bij Bestelverf.nl Heeft u verder vragen over Graco pompen of heeft u een ander verf technisch advies nodig.
Belt u gerust met ons 020-2466000 of neemt u contact op via het contactformulier.of bel 020-24 66 000