Grondverf | Primers | Grondverven

Grondverf | Primers | Grondverven

Grondverf en primers voor allerlei ondergronden en ook nog eens voor de beste prijs tot wel 40% korting. Bij Bestel-verf verkopen wij de grondverf van de beste merken.

Grondverf is de basis van iedere schildersklus. Een verfsysteem is zo sterk als de zwakste schakel. Het is dus belangrijk dat de grondlaag in orde is. Grondverf zorgt voor een goede vulling en voor een hogere glansgraad van de eindlaag.

Grondverf van de beste merken

Bij bestelverf.nl leveren wij grondverf van Sikkens, Nelf, Drenth, Flexa en Koopmans zoals grondverf voor op hout, grondverf voor op staal en kunststof tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar de juiste grondverf voor binnen of buiten, maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste grondverf of primer adviseren.

Grondverf voor alle ondergronden

Grondverf voor op hout, staal en kunststof. Wij hebben deze onderverdeelt in buiten toepassing en binnen toepassing. Een zeer mooie grondverf voor buiten op hout of bestaande verflagen is de Sikkens Rubbol Primer.

Grondverf online bestellen!

De grondverven uit ons assortiment worden in onze eigen kleumakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.