Herbol Putzgrund

Herbol Putzgrund is een voorstrijkmiddel voor onbehandelde en met muurverf behandelde ondergronden voor vermindering van zuiging en verbetering van hechting.

Geconcentreerd waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor minerale ondergronden voor binnen en buiten. 

Eigenschappen Herbol Putzgrund

  • Egaliseert en vermindert de zuigkracht van de ondergond.
  • Fixeert de ondergrond door zijn diep indringende eigenschap.
  • Kleurloos en geurarm.
  • Weekmakervrij.
  • Verbruik tussen 6 en 20 m2 per liter afhankelijk van de ondergrond
  • verpakking : 10 liter

✓ Uitgebreid Herbol muurverven assortiment ✓ Snelle levering ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 12 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 121,61 € 85,12

Herbol-Putzgrund.pdf Herbol-Putzgrund.pdf Veiligheidsinformatieblad-herbol-putzgrund.pdf Veiligheidsinformatieblad-herbol-putzgrund.pdf

Herbol Putzgrund kopen bij Online verfspecialist

Koop je Herbol muurverf bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Herbol producten gebeurt altijd op een orginele Herbol Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de online Sikkens Specialist!

Herbol Putzgrund bestellen!

Herbol Putzgrund en andere muurverven bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Herbol Putzgrund of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Herbol Putzgrund Fixeer ean

  • 10 ltr Herbol Putzgrund - 4085700040019

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Herbol Putzgrund - 4085700040019

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook