• Grootste Sikkens assortiment
 • Snelle levering *
 • Scherpste online prijzen
 • Gratis verzending vanaf € 100,-

Muurverf buiten

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.
Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Sikkens Alpha Aqua SI 10 liter
 • Gevelbescherming hydrofobering
 • Waterdampdoorlatend
 • Waterafstotend, vochtwerend
 • Vermindert de vuilaanhang
Snel leverbaar
€ 293,49 € 154,08 € 127,34
Pastolex Superacryl SW
 • Topkwaliteit muurverf
 • Uitermate geschikt voor gevels
 • Schimmel en algen werend
 • Verbruik ca. 10m² per liter
Snel leverbaar
Vanaf
€ 23,51 € 19,43
Pastolex Acryl Satin
 • Zijdeglans muurverf
 • Voor binnen en buiten
 • Verkrijgbaar in wit en kleur
 • Makkelijk verwerkbaar
Snel leverbaar
Vanaf
€ 18,32 € 15,14
Pastolex Fixeergrond Thix
 • Wit gepigmenteerd fixeermiddel
 • Goed indringend vermogen
 • Al af te werken na 3 uur
 • Makkelijk verwerkbaar
Snel leverbaar
Vanaf
€ 61,88 € 51,14
Pastolex Kwartsmuurverf
 • Structuurverf voor muren
 • Binnen en buiten toepasbaar
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Fraai eindresultaat
Snel leverbaar
Vanaf
€ 48,75 € 40,29
Sikkens Alphaloxan Flex
 • Elastische buitenmuurverf
 • Waterdampdoorlatend
 • Bescherming tegen algen
 • Verbruik ca. 8m² per liter
Snel leverbaar
Vanaf
€ 94,60 € 78,18
Sikkens Alphatex IQ Mat
 • Matte buitenkwaliteit muurverf
 • Goed weervast
 • Carbonatatieremmend.
 • Gemakkelijke verwerking
Snel leverbaar
Vanaf
€ 26,56 € 21,95
Sikkens Alphatex IQ
 • Weersbestendig buitenmuurverf
 • Zeer hoge duurzaamheid
 • Weinig vuilaanhechting
 • Makkelijk verwerkbaar
Snel leverbaar
Vanaf
€ 22,93 € 18,95
Sikkens Alpha Topcoat Flex
 • Zeer hoge elastische buitenmuurverf
 • Scheuroverbruggend
 • Beschermd tegen vuilaanhang
 • Waterdampdoorlaatbaar
Snel leverbaar
Vanaf
€ 298,62 € 246,79

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Buitenmuurverf

Buitenmuurverf komt in vele soorten en maten. Welke buitenmuurverf u nodig heeft, is afhankelijk van de uitstraling die u wilt en welke ondergrond u heeft. uit het onderstaande overzicht kunt u kiezen welke muurverf er bij uw klus past.

Naast de beste behandeling voor uw buiten muur, hebben wij natuurlijk ook nog andere informatie over diverse onderwerpen van buitenmuurverven.

Beton, spouwmuren of gasbeton

Indien u deze ondergrond heeft kunt kiezen voor een standaard kwaliteit muurverf. zo hebben wij een aantal voorbeelden van goede keuzes voor deze ondergrond.

Buiten deze standaard kwaliteiten hebben wij ook nog muurverven met een extreme buiten duurzaamheid. Deze buitenmuurverven worden vaak topcoat genoemd. Deze topcoaten van diverse merken zijn extreem weersbestendig en dus minder snel aan vernieuwing toe.

Wilt u een extreem duurzame matte muurverf voor buiten? Dan kunt u het beste kiezen voor de Sikkens Alpha Topcoat flex. Deze buitenmuurverf van Sikkens is naast de duurzaamheid ook nog eens haarscheur overbruggend. Deze buitenmuurverf van Sikkens is dus ook de oplossing indien u haarscheuren in uw gevel heeft. Indien u verder vragen heeft over een van deze onderwerpen kunt u ons altijd bereiken via info@bestel-verf.nl

Cementpleister, steensmuren of gevelisolatiepleister

Voor deze ondergronden zouden wij adviseren om een damp doorlatende buitenmuurverf te gebruiken. Deze buitenmuurverven hebben de eigenschap om vocht door te kunnen laten. Dit is van belang indien de muur aan een kant word behandeld of als er isolatie in de muur zit waardoor vocht ontstaat. Indien u dan een standaard buitenmuurverf gebruikt kan het gebeuren dan de muurverf er af word gedrukt door het vocht. Hiervoor is een damp-open muurverf dus de oplossing. Let op ! dit is wel enkel en alleen als deze muurverf is toegepast. Indien er in het verleden gewerkt is met een andere buitenmuurverf die niet damp-open is zal de werking van de damp-open muurverf er niet meer zijn. Heeft u een onbehandelde muur die u wilt behandelen met een Damp-open muurverf? Dan zouden wij eerst adviseren om hier ook een damp-open voorstrijk voor te gebruiken. Hiervoor zijn de Sikkens Alpha Superfix & Nelfamur Silaan impregneer. na de damp-open voorstrijk kunt u een van de onderstaande damp doorlatende muurverven toepassen.

Zonder haarscheuren in de gevel:

Met haarscheuren in de gevel:

Deze buitenmuurverf hebben naast hun dampdoorlaatheid ook het afparelende effect. Dit betekend dat deze buitenmuurverven ook perfect kunnen worden toegepast als waterafstotende muurverf en als algenbestendige muurverf. Algen hebben op dit soort buitenmuurverven minder kans om te hechten op de muurverf voor buiten waardoor dit dus minder snel zal gebeuren. Indien u zoekt naar de beste muurverf tegen algen zouden wij de Südwest Lotusan Therm adviseren. Deze muurverf van Südwest bevat nano technologie waardoor deze buitenmuurverf de beste oplossing is tegen algen. Deze buitenmuurverf word dan ook aangeraden als u in een bosgebied woont.

Slecht afwaterende ondergronden

Heeft u een situatie waar water constant op de ondergrond blijft liggen ? dan kunt u beter een beton coating gebruiken. Buitenmuurverven zijn hier namelijk niet voor geschikt. indien u een situatie heeft waar dit het geval is kunt u voor advies ons bereiken via 020 - 24 66 000 of via info@bestel-verf.nl

Onbehandelde muren

Uw muur is nog nooit geschilderd, maar wilt u nu wel voorzien van een kleur. Wat moet u doen? eerst is het belangrijk om te weten welke ondergrond uw muur is. voor cementpleister, steensmuren of gevelisolatiepleister kunt u het beste de Sikkens Alpha Superfix of Nelfamur Silaan impregneer gebruiken. voor beton, spouwmuren of gasbeton kunt u het beste Alpha superfix of Nelfamur fixeer gebruiken. voor beton, spouwmuren of gasbeton kunt u ook eventueel ook een dekkende voorstrijk voor buiten gebruiken. Hiervoor hebben is de Sikkens Alpha primer Exterior het beste te gebruiken. Dit kan al in kleur waardoor de dekkend van de eindlaag verbeterd.

Waar moet ik opletten bij het schilderen van een buitenmuur?

Hoe schilder ik een buitenmuur? Welke muurverf moet ik hebben voor mijn buitengevel? zo zijn er een hoop vragen bij het schilderen van uw buitengevel. Het is belangrijk dat u van te voren kijkt of de gevel mooi egaal is en niet eerst gerepareerd moet worden. Indien de buitengevel wel gerepareerd moet worden of even glad getrokken moet worden, zouden wij de Polyfilla X300 adviseren. Na de reparatie zal hier altijd een voorstrijk moeten worden toegepast. Verder is het belangrijk dat u kijkt of er delen moeten worden afgeplakt. Dit kunt u dan het beste doen met gele tape. Indien het afplak gedeelte slecht van zit zouden wij adviseren dit af te plakken met paarse tape. Als de gevel vies is zal deze eerst gereinigd moeten worden voordat hier een voorstrijk en muurverf word toegepast. Dit kunt u het beste doen met Polyfilla S600. Naast het schoonmaken, afplakken en repareren is het belangrijk dat u de juiste roller gebruikt. Zo hebben wij rollers voor gladde ondergronden en rollers voor gestructureerde ondergronden. Zo krijgt u het beste resultaat voor uw klus.

Buitenmuurverf kleuren

Welke kleuren zijn populair voor buiten? Wij zien dat donkere kleuren zoals RAL 7016 Antraciet in buitenmuurverf veel voorkomt. Dit is een mooie antraciete kleur wat een chique uitstraling geeft aan uw buitengevel. RAL 7021 Zwartgrijs is hiervan ook nog een veel voorkomende kleur. RAL 7021 buitenmuurverf is iets donkerder dan RAL 7016 en gaat meer richting zwart. RAL 7016 & RAL 7021 worden vaak gecombineerd met lichte kleuren om het mooiste contrast te krijgen. Hiervoor word RAL 7016 & RAL 7021 vaak gecombineerd met RAL 9010, RAL 9016 of RAL 9001. Deze lichte kleuren kunnen uitstekend in een buiten muurverf. weet u nog niet welke kleur u wilt op uw buitengevel ? Wij zouden dan adviseren om een RAL waaier te bekijken. hier staan de meeste voorkomende buitenkleuren in. Naast de RAL kleuren hebben wij ook nog de Sikkens Autentieke kleuren. Dit zijn voornamelijk kleuren die veel worden toegepast op monumentale panden. Zo is G0.05.85 Mergelwit ook een elegante kleur voor uw buiten muur. uiteraard zijn er naast deze kleuren, duizende andere kleuren die wij kunnen mengen in buiten muurverf. Staat uw kleur niet bij het product dat u wilt ? Neem dan contact op met info@bestel-verf.nl of via 020 - 24 66 000

Buitenmuurverf aanbieding

Al onze buitenmuurverven zijn in de aanbieding en worden voorzien van een scherpe prijs. Heeft u een groot project van minstens 100 liter? Wij kunnen dan vrijblijvend een offerte maken met waarschijnlijk een nog scherpere prijs. Voor kleinere orders hebben wij ook alle buitenmuurverven scherp geprijsd met tot maar liefst 45% korting. zo heeft iedereen een scherpe prijs. Bestel-verf heeft een ruim assortiment aan buitenmuurverven en ook nog eens in de aanbieding. Beter word het bijna niet. Voor uw buitengevel kunt u bestellen bij Bestel-verf.

Gevelimpregneer

Heeft u een onbehandelde gevel en wilt u dit behandelen maar zonder kleur toe te passen? Dat kan! hiervoor zijn Gevelimpregneers te gebruiken. Dit is een transparante muurverf waardoor het vuil niet in uw gevel trekt of dat er water in uw gevel komt. Uw gevel lijkt dus onbehandeld maar heeft de voordelen van een behandelde muur. Sikkens Aqua SI is hier een van. Deze gevelimpregneer zorgt ervoor dat het vocht van uw gevel afparelt. de gevel is goed beschermd met deze gevelimpregneet van Sikkens. Voor een goed alternatief hebben wij Nelfamur finish blank. Deze impregneer voor buiten is ook een uitstekende oplossing hiervoor.

Sikkens Buitenmuurverf

Sikkens Buitenmuurverven zijn er in vele soorten. Voor elke ondergrond is er wel een oplossing met een Sikkens Buitenmuurverf. Sikkens staat voor duurzaamheid en is met zijn buitenmuurverven dan ook een topper in de markt. Sikkens Buitenmuurverf staat voor kwaliteit en bied de beste bescherming aan uw gevel. Alle Sikkens buitenmuurverven zijn te verkrijgen bij Bestel-verf voor een scherpe prijs. Bestel-verf is ook Sikkens online Specialist. Hierdoor weten onze medewerkers alles over de Sikkens muurverven voor buiten en worden alle Sikkens buitenmuurverven op kleur gemaakt op originele Sikkens Machines. Bestel-verf is de verfspecialist voor uw Sikkens Buitenmuurverf.

Nelf Buitenmuurverf

Nelf heeft een divers assortiment voor buitenmuurverven. Alle muurverven voor buiten van Nelf zijn van A-kwaliteit en gemakkelijk te verkrijgen bij Bestel-verf. Bestel-verf is al jaren lang leverancier van Nelf buitenmuurverven waardoor kennis over deze producten er zeker is. Alle Nelf muurverven voor buiten worden gemaakt op een Nelf Machine waardoor de kleur en kwaliteit van Nelf buitenmuurverf optimaal is. Nelf buitenmuurverven zijn snel en voordelig te verkrijgen bij Bestel-verf.

Pastolex Buitenmuurverf

Pastolex buitenmuurverven zijn van uitstekende kwaliteit. Door jaren lange kennis en ervaring is Pastolex een van de betere opties voor buitenmuurverf. Alle Pastolex buitenmuurverven zijn voordelig en snel te verkrijgen bij Bestel-verf. wij maken bij Bestel-verf alle Pastolex producten op kleur op een Pastolex machine waardoor alle kleuren in originele staat zijn en dus het beste resultaat geven.