Hercuseal Concentrated Finisher 980

Hercuseal Concentrated Finisher 980 is een neutraal universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen. Hercuseal Finisher Concentrated 980 is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar. Na gebruik van Hercuseal Concentrated Finisher 980 wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen met water om eventuele spoorvorming te voorkomen. Resten van Finisher spray kunnen een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en het hechtvermogen van verf.

Eigenschappen Hercuseal Concentrated Finisher 980

  • Optimale afwerking
  • Makkelijk afmessen
  • meer dan 90% biologisch afbreekbaar

✓ Uitgebreid assortiment ✓ Snelle levering ✓ In wit en grijs ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 19,46 € 17,51

Hercuseal-Concentrated-Finisher-980.pdf Hercuseal-Concentrated-Finisher-980.pdf Veiligheidsinformatieblad-Hercuseal-Concentrated-Finisher-980.pdf Veiligheidsinformatieblad-Hercuseal-Concentrated-Finisher-980.pdf

Hercuseal Concentrated Finisher 980

Hercuseal Concentrated Finisher 980 wordt gebruikt voor het nat afmessen van kitvoegen. Verdun de Concentrated Finisher 980 tot een oplossing van 1 tot 3% in water (1-3 delen Finisher op 100 delen water). Na het aanbrengen van de kit worden het oppervlak van de voeg en de aanliggende oppervlakken bevochtigd met verdunde Finisher met behulp van een kwast of spray. Daarna wordt de voeg afgewerkt met een spatel, plamuurmes. Nadat de voeg is gladgestreken, kan men deze afwerken met een met verdunde Finisher bevochtigde vinger.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Hercuseal Concentrated Finisher 1 liter - 8711595176279

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!