Hercuseal Premium Filler 140 ultralicht vulpasta

Hercuseal Premium Filler 140 ultralicht vulpasta is vrijwel krimpvrije en gebruiksklare pasta voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds.

Eigenschappen Hercuseal Premium Filler 140 ultralicht vulpasta

  • Ultra lichtgewicht. Vrijwel krimpvrij.
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
  • Schuurbaar na uitharding.
  • Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen.
  • Niet corrosief t.o.v. metalen

Hercuseal Premium Filler 140 ultralicht vulpasta is speciaal ontwikkeld voor het in één keer vullen en uitvlakken van naden en schroefgaten in gipskarton wanden en plafonds in interieur toepassingen. Ook voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister. Voor een optimaal resultaat dient het product zonder druk te worden aangebracht.

✓ Uitgebreid kit assortiment ✓ Snelle levering ✓ In wit ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 4,85 € 4,37

Hercuseal-Premium-Filler-140-310ml.pdf Hercuseal-Premium-Filler-140-310ml.pdf Veiligheidsinformatieblad-Hercuseal-Premium-Filler-140.pdf Veiligheidsinformatieblad-Hercuseal-Premium-Filler-140.pdf

Hercuseal Premium Filler 140 ultralicht vulpasta bestellen!!

Hercuseal Premium Filler 140 ultralicht vulpasta bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Hercuseal Premium Filler 140 ultralicht vulpasta of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel of e-mail ons.

  • Review Raimond uit 's-Gravenzande geeft dit product 5 sterren Raimond uit 's-Gravenzande

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • koker Hercuseal Premium Filler wit - 8711595175180

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!