Hoeveel verf heb ik nodig?

Wat je niet wilt is dat je tijdens het schilderen tot de ontdekking komt dat je te weinig verf heb gekocht. Maar je wilt ook niet veel te veel kopen. Daarom hebben wij een handig tooltje toegepast bij bestel-verf.nl. Als je wil gaan bestellen zien je bij het product hoeveel vierkanten meter je kunt schilderen met een liter. Vul ik de calculator in hoeveel vierkanten meter je gaat schilderen. Let wel op als je bijvoorbeeld 10 m2 moet schilderen en je gaat uit van 2 keer schilderen, vul dan geen 10 maar 20 m2 in (2 x 10 m2)

 

Het theoretische rendement van een verf kan nogal verschillen. Dit vind je terug in de technische documentatie van het desbetreffende product. Het rendement is ook afhankelijk van de ondergrond, op een gladde ondergrond is bijvoorbeeld het rendement hoger dan op een grove ondergrond.

Hoeveel verf heb ik nodig!

De hoeveelheid verf die u nodig heeft hangt sterk af van het type product wat u gaat gebruiken, zo schildert u minder vierkanten meters met een liter muurverf dan met een liter hoogglans verf. Bij ons hebben we bij iedere verfsoort ook een tool om uit te rekenen hoeveel verf u nodig heeft. u toest eenvoudig het aantal vierkante meters in wat u wilt schilderen en klikt vervolgens op "bereken het aantal liters".

Tevens ziet u bij het bestellen meteen hoeveel u met een blik van bijvoorbeeld een liter doet. (zie voorbeeld hieronder)

 

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Hoeveel verf heb ik nodig in liters?

Komt er toch niet helemaal uit hoeveel verf u moet bestellen dan kan u uiteraard altijd contact met ons opnemen, bel of mail ons en wij hebben u graag verder.

Artikelen bij deze pagina