Koopmans Teakolie

Koopmans Teakolie is een impregneer en waterwernde olie welke kan worden toegepast als een beschermende olie voor hardhouten onderdelen zoals vlonders en tuinmeubelen.

Eigenschappen Koopmans Teakolie

  • Voor teakhout
  • Voor tuinmeubels, vlonders etc.
  • Impregnerend
  • Waterwerend 
  • Overschilderbaar Na ca. 24 uur

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 6 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 18,19 € 12,73

Veiligheidsinformatieblad-teakolie.pdf Veiligheidsinformatieblad-teakolie.pdf Koopmans-teakolie.pdf Koopmans-teakolie.pdf

Hoe verwerk je teakolie

Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn (alg en mos vooraf grondig verwijderen met een daartoe geëigend middel). Vergrijsd hout licht schuren en behandelen met Houtcleaner om de oorspronkelijke houtkleur weer terug te halen.

De gereinigde en droge ondergrond behandelen met Teakolie met behulp van een kwast. Na circa 10 minuten de overtollige Teak olie verwijderen met een pluisvrije doek.

Tip: Teakolie aanbrengen met de kwast tot deze niet meer wegtrekt en het hout is verzadigd. Na het droogwrijven mag er geen laagje olie meer achterblijven op de ondergrond.

Verpakking 0,75 ltr

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Teakolie bestellen!

Koopmans Teakolie bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Teakolie of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

  • Review Hele snelle levering! Jorgo uit Berghem

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Koopmans Teakolie - 8713274009984

 

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook