Koopmans Hout & Bielzenzwart

Koopmans Hout en Bielzenzwart is een beschermende impregnerende coating op basis van teervrije bitumen. Voor toepassingen op houten en metalen onderdelen welke o.a. in de tuin worden gebruikt zoals bielzen, grondpalen en hekwerken.

Eigenschappen Hout en Bielzenzwart

 • Impregnerend
 • Onder- en bovengronds
 • Ook voor oude bitumenlagen
 • Overschilderbaar Na 24 uur
 • Zijdemat 
 • Kleur zwart

Koopmans Hout en Bielzenzwart

Beschermende coating voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 13 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 17,48 € 12,24

Veiligheidsinformatieblad-hout-bielzenzwart.pdf Veiligheidsinformatieblad-hout-bielzenzwart.pdf Koopmans-hout-bielzenzwart.pdf Koopmans-hout-bielzenzwart.pdf

Hoe verwerk je Koopmans Hout en Bielzen zwart

Hout en Bielzenzwart onder andere toepassen op

 • Onbehandelde balken en palen welke in de grond geplaatst worden.
 • Bielzen en geïmpregneerd tuinhout boven en onder de grond
 • Funderingsbalken van blokhutten welke op tegels/stenen e.d. geplaatst worden
 • Binnenzijde en buitenzijde van houten bloembakken of houten vaten.

Nieuw hout

Het nieuwe hout boven of onder de grond afwerken met minimaal 2 lagen Hout & Bielzenzwart. Bij toepassing op balken en palen onder de grond de afwerking met Hout & Bielzenzwart tot ca. 5 centimeter boven het grondoppervlak aanbrengen. Hout & Bielzenzwart onverdund toepassen.

Bestaand hout

Oude slecht hechtende verflagen volledig verwijderen tot blank hout is verkregen en vervolgens behandelen als nieuw hout.

Reeds met Hout & Bielzenzwart behandelde en in goede staat verkerende ondergronden zijn na (hogedruk)reiniging opnieuw met 1 laag in een optimale staat te brengen. Eerder met Hout & Bielzenzwart behandelde ondergronden die in een matige staat verkeren na (hogedruk)reiniging opnieuw behandelen met 2 lagen Hout & Bielzenzwart om deze weer in optimale staat te brengen.

Aandachtspunt

Eventuele alg- en schimmelsporen dienen vooraf aan het schilderwerk te worden geëlimineerd met een daarvoor geschikt product volgens voorschrift fabrikant.

Tip: Eerder met carbolineum of teerachtige producten zoals Koopmans Zwarte Teer of Koopmans Bilzenzwart behandelde ondergronden zijn zeer goed af te werken met één of twee lagen Hout & Bielzenzwart

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Hout en Bielzenzwart online bestellen!

Hout en Bielzenzwart bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Hout en Bielzenzwart of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 0,75 ltr Bielzenzwart - 8713274020194
 • 2,5 ltr Bielzenzwart - 8713274020200

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!