Koopmans Parketlak Aqua

Koopmans Parketlak Aqua is een waterverdunbare, slijtvaste en krasvaste, niet vergelende blanke lak voor het afwerken van (blank)hout zoals parketvloeren, trappen en tafelbladen.

Eigenschappen Koopmans Parketlak Aqua

  • Uitstekende slijtvastheid.
  • Goed bestand tegen wijn, koffie e.d.
  • Na ca. 4 uur weer beloopbaar
  • Niet geschikt voor kurkparket.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 6 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 34,79 € 24,35

Koopmans-Parketlak-Aqua.pdf Koopmans-Parketlak-Aqua.pdf

Koopmans Parketlak Aqua verwerken

Om Koopmans Parketlak Aqua goed te verwerken heb je ook goed gereedschap nodig. Hieronder enkele producten die een goede verwerking garanderen.

Meesterhand aqua kwast, Meesterhand gebogen penseel, Meesterhand lakviltroller en de daarbij behorende verfbeugel.

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Parketlak Aqua bestellen

Koopmans Parketlak Aqua bestelt u snel en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Parketlak Aqua of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 0,75 ltr Koopmans Parketlak Aqua - 8713274011727
  • 2,5 ltr Koopmans Parketlak Aqua - 8713274011734

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!