Koopmans Perkolin Afbijt

Koopmans Perkolin Afbijt is een Methyleenchloridevrij afbijtmiddel voor het verwijderen van oude verflagen op allerlei ondergronden zoals hout, staal en muren.

Koopmans Perkolin Afbijt

Koopmans Perkolin is een universeel afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype o.a. op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat. Toepassing op zowel houten-, metalen- en steenachtige ondergronden.

Eigenschappen Koopmans Perkolin Afbijt

  • Goed oplossend vermogen
  • Soepel verwerkbaar
  • Universeel toepasbaar

Na het reinigen de ondergrond naspoelen met (lauw)water om de PK Cleaner NS90 inclusief de afbijtresten van de ondergrond te verwijderen.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 10,83 € 8,12

Veiligheidsinformatieblad-perkolin-afbijt.pdf Veiligheidsinformatieblad-perkolin-afbijt.pdf Koopmans-perkolin-afbijt-mv.pdf Koopmans-perkolin-afbijt-mv.pdf

Koopmans Perkolin Afbijt bestellen!!

Koopmans Perkolin Afbijt bestelt u snel en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Perkolin Afbijt of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

  • Review M uit Dordrecht geeft dit product 5 sterren M uit Dordrecht

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 250 ml Perkolin Afbijt - 8713274037284
  • 0,75 ltr Perkolin Afbijt - 8713274019952

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!