Magneetverf

Met magneetverf kunt u heel leuk uw muur of deur veranderen in een magneetondergrond om bijvoorbeeld briefjes of kaartjes met magneetjes op te hangen. Magneetverf is een sterke magnetische verf op uw muur of schoolbord.

Magneetverf

  • Makkelijk verwerkbaar
  • Hoe meer lagen hoe sterker de magnetische kracht
  • Overschilderbaar
  • Watergedragen
  • Kleur donkergrijs

✓ super voordelig ✓ uit voorraad leverbaar ✓ snelle levering

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 2 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 35,08 € 24,55

Veiligheidsinformatieblad-Magneetverf.pdf Veiligheidsinformatieblad-Magneetverf.pdf

Toepassingen Magneetverf

Magneetverf kun je in verschillende ruimtes toepassen en op diverse ondergronden. Zo kun je het gebruiken bij je op kantoor, in de keuken en ook heel leuk in de kinderkamers.

Magneetverf op kantoor

Hoe handig en orgineel is het als je op kantoor een wand behandeld met magneetverf. Je zal zien dat de medewerkers dit als leuk ervaren in plaats van een saai whiteboard. Je hangt gewoon je agendapunten met een magneetje aan de muur.

Handig magneetverf in de keuken

Je boodschappenlijst of to do memo's handig in de keuken ophangen en in een oog opslag te zien. En ook nog eens gewoon afgewerkt in de kleur die jij wil. Je maakt je keuken hierdoor net iets leuker en origineler.

De muren in de kinderkamer met magneetverf

Voor de kinderen is dit echt bijna een must, leuk je lievelings poster gewoon met magneetjes op je wand hangen. Of gecombineerd met schoolbordverf een vak maken om op te krijten en om dingen aan op te hangen. Super leuk .

Magneetverf op houtwerk

De magpaint magneetverf is naast de muren ook toepasbaar voor op hout. Als het hout nog onbehandeld is moet u wel eerst een primer voor het houtwerk hebben. Hiervoor kunt u uitstekend de Rubbol BL Primer gebruiken. kunt u het behandelen met de Magpaint magneetverf.

Magneetverf verwerken

Als u met de magneetverf werkt kunt u het beste het verwerken met een roller, hiervoor gebruikt u de Meesterhand lakviltroller. Om het mooiste magnetische resultaat te behalen zou u drie a vier lagen aan moeten brengen. Als u dit heeft gedaan kunt u het afwerken. De magneetverf kan worden afgewerkt met een muurverf of met een schoolbordenverf. Als u het toegepast heeft voor een schoolbordeffect op de muur kunt u het afwerken met de Koopmans schoolbordenverf. Indien u de magneetverf heeft gebruikt op de muur kunt u het afwerken met een mooie muurverf zoals de Herbol Zenit power.

Magpaint Magneetverf bestellen!

De magpaint magneetverf kunt u voordelig en snel bij ons bestellen. Mochten er toch vragen zijn over het bestellen of over het product, dan kunt u ons bereiken op 020 24 66 000 of via ons contactformulier.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 1 ltr Magpaint Magneetverf - 8717438070056
  • 2,5 ltr Magpaint Magneetverf - 8717438070216

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!