Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1561 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Meesterhand Glasweefsellijm Kant en klaar

Meesterhand Glasweefsellijm Kant en klaar is direct klaar voor gebruik, voor het verlijmen van glasweefsels en glasvliesbehang.

Meesterhand Glasweefsellijm kant en klaar

  • Direct klaar voor gebruik
  • Zowel voor glasweefsel als voor glasvlies
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Ook bruikbaar in een lijmmachine
  • Binnen toepasbaar
  • Geschikt voor op beton, gasbeton, pleisterwerk, gipskarton, gipselementen e.d.

Toepassing Meesterhand Glasweefsellijm Kant en klaar

Meesterhand Glasweefsellijm is een behanglijm voor het verlijmen van Meesterhand Glasweefsel en glasvlies op wanden en plafonds binnenshuis. Deze lijm kan rechtstreeks met een geschikte vachtroller worden aangebracht op de muur. De Lijm wordt geleverd in een vierkanten emmer, waardoor u met een vachtrol van 20 cm rechtstreeks van uit de emmer kunt werken, vergeet niet een verfrooster in de emmer te plaatsen..

✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ Ruim assortiment ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 5 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 22,87 € 20,58

Aanbrengen Glasweefsellijm en Glasweefsel

Als u de muren eerst goed schoon en stofvrij heeft gemaakt en eventuele diepen gaten heeft gevult en geschuurd, dan brengt u de Meesterhand Glasweefsellijm aan met een vachtroller. Breng iets meer dan een meter lijm aan (de glasweefsels zijn over het algemaan 1 meter breed, dus daarom iets breder lijm aanbrengen). Plak nu de glasweefsel of glasvlies in de lijm, en strijk met een suwidestrijker de glasvlies goed aan en zorg dat eventueel luchtbellen onder de glasweefsel of vlies wordt weggestreken. Snij vervolgens, met een scherp afbreekmes, aan de onder en bovenzijde de glasvlies af. Strijk de onder en bovenzijde ook nog extra een keer aan. Herhaal het lijmen bij de nieuwe baan en plak deze recht tegen de aangebracht baan aan, enzovoort. Laat het een dag drogen en werk de volgende dag af met een geschikte muurverf in ieder gewenste kleur.

Meesterhand Glasweefsellijm Kant en klaar bestellen!!

Meesterhand Glasweefsellijm Kant en klaar bestel je makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heb je een vraag over de Meesterhand Glasweefsellijm Kant en klaar of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel of e-mail ons.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 10 ltr emmer - 8713532017300

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!