Metaalverf

Metaalverf kopen bij Bestel-verf.nl

De beste kwaliteit metaalverf van gerenommeerde merken zoals Sikkens, Nelf en Herbol koopt u voordelig en snel in de webshop van Bestel-verf.nl. Hierbij profiteert u van diverse voordelen, zoals:

  • Metaalverf snel in huis: voor 11:00 uur besteld, vanavond bezorgd
  • Bestelling geplaatst voor 23:59 uur? Morgen in huis
  • Gratis levering bij bestellingen vanaf € 100,-
  • 7 dagen bedenktijd

Metaalverf vanavond of morgen al in huis

Bent u van plan om morgenochtend direct te beginnen aan uw schilderklus? Bestel dan uw metaalverf voor 11:00 uur bij Bestel-verf.nl. Met onze supersnelle bezorgdienst heeft u de gewenste verf vanavond al in huis. Bestellingen die voor 23:59 uur binnen zijn, worden de dag erna geleverd. Wanneer u bestelling hoger is dan € 100,- betaalt u geen verzendkosten.

Waar wordt metaalverf voor gebruikt?

Metaalverf wordt gebruikt om metalen hekken, deuren, trapleuningen en stoelen te verven. Na een likje verf ziet het metaalwerk er weer als nieuw uit. Metaalverf is geschikt voor materialen zoals staal, ijzer, zink, koper en aluminium en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Een voordeel van metaalverf is dat u het kunt gebruiken op reeds geverfde ondergronden, maar ook op onbehandelde of verroeste oppervlakken.

Metaalverf tegen roestplekken

Een metalen deur of hekwerk dat er niet meer mooi uitziet door roestvlekken hoeft u niet te vervangen: met metaalverf knapt u uw metalen constructies eenvoudig op, waardoor ze er weer strak uitzien.
Laat uw roestplekken eenvoudig verdwijnen met metaalverf van Sikkens, Nelf, Herbol en Koopmans. Hierbij is het belangrijk dat u de roestplekken op het metaalwerk eerst behandelt met een staalborstel. Daarna kunt u de verf aanbrengen.

Kan ik metaalverf ook gebruiken voor mijn metalen radiatoren?

Radiatoren worden vaak niet heter dan 70 graden. De meeste metaalverf kan tot 120 graden zonder problemen worden toegepast. U kunt metaalverf dus prima gebruiken voor uw radiatoren.

Metaalverf in elke kleur

Niet meer tevreden met de kleur van uw metalen objecten in en om uw huis? Schilder elk metalen voorwerp eenvoudig over in een kleur naar uw smaak. Bepaal de stijl – klassiek, modern, fris – en de afwerking. Maak uw keuze uit:

  • Mat
  • Zijdeglans
  • Hoogglans
  • Halfglans

Bekijk ons online aanbod en koop uw metaalverf in elke denkbare kleur.

Artikelen bij deze pagina