Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Perkoleum

Met een laagje Perkoleum beschermt u uw houten tuinset, schuurtje, schutting, kozijnen en deuren tegen verschillende weersomstandigheden. Voordelen van een goede beits is dat deze uv-bestendig, vochtregulerend en waterafstotend is.

  • Perkoleum verf goedkoop kopen
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Beoordeeld met gemiddeld een 9
  • Altijd lage prijzen

 

Perkoleum aanbrengen

Perkoleum is een beits die ervoor zorgt dat onder andere uw tuinmeubelen langer mooi blijven. Het is belangrijk de beits aan te brengen op hout zonder houtrot, anders heeft het weinig effect. Wanneer u nieuw hout wilt gaan bewerken met Perkoleum is het verstandig de eerste laag verdund aan te brengen. De tweede en derde laag moet u onverdund aanbrengen. Indien u geschilderd hout gaat bewerken, is het belangrijk de buitenste verflagen te verwijderen door deze eraf te schuren. De beits gaat dankzij het uv-filter veel verkleuringen tegen. Zo blijven de houtkleuren zoals ze horen.

Koopmans perkoleum

De Koopmans Perkoleum is een hoogwaardige beits. Deze beits is naast zijn vochtregulerende karakter ook milieuvriendelijk. Dit komt doordat in deze beits lijnolie-extract verwerkt is. De Koopmans Perkoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kiest u tussen een hoogglans en zijdeglans afwerking. Bij Bestel-verf.nl heeft u daarnaast de keuze uit 0,75 en 2,5 liter Perkoleum. Met een liter beitst u ongeveer 14 à 15 m2. U brengt de beits het beste aan met een verfkwast of roller.