• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

RAL 9006 Blank aluminiumkleurig

De RAL 9006 Blank aluminiumkleurig komt uit de RAL K5 kleurenwaaier. De RAL K5 kleurenwaaier is een mooie en zeer uitgebreide kleurwaaier, helemaal afgestemd om de juiste kleuren te kunnen kiezen voor uw huis of bedrijf. De kleurenwaaier heeft een uitgebreid kleurenpalet van 213 kleuren! De RAL K5 kleurenwaaier maakt het mogelijk om een inspirerende en moderne kleurencombinatie te creëren.

RAL 9006 Blank aluminiumkleurig bestellen bij Bestel-verf.nl

Koop je verfproducten bij Bestel-verf.nl. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de verfproducten gebeurt altijd op een originele Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreerd. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren.

RAL Kleurenwaaier

  • Zeer uitgebreid kleurenpalet
  • Grotere kleurstroken
  • 1 kleurstrook per pagina

Alle RAL kleuren uit de standaard RAL kleurenwaaier kun je bekijken op onze RAL kleurenpagina, de kleuren kunnen door beeldschermresolutie afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Wil je de kleuren goed bekijken dan adviseren wij je om de RAL kleurenwaaier bij ons te bestellen! Deze kleurenwaaier geeft een duidelijk beeld over de kleuren en hoe ze eruit zien. Let wel op want kleur wordt mede bepaald door situatie zoals licht, ondergrond en omgeving.

RAL 9006 Blank aluminiumkleurig

De RAL 9006 Blank aluminiumkleurig is een speciale metallic-achtige kleur die net als de RAL 9007 niet standaard leverbaar is in allerlei producten. Deze kleur is dus maar leverbaar in een klein assortiment verven

Deze twee kleuren werden vroeger door de Duitse spoorwegen gebruikt voor bruggen, stations en ander staalwerk. Deze twee kleuren hadden geen decoratief doel en werden gebruikt vanwege de corrosiebescherming die ze boden en nog steeds bieden. Dit komt omdat RAL 9006 wordt geproduceerd uit kleine aluminiumdeeltjes.

RAL 9006 benamingen

Deze pagina toont RAL kleur 9006 met de naam Blank Aluminiumkleurig. Deze kleur komt voor in de categorie wit en zwart tinten, onderdeel van de collectie RAL Classic, maar is dus eigenlijk grijs

In andere talen is deze RAL-kleur bekend onder de volgende namen:

Engels: RAL 9006 White aluminium
Duits: RAL 9006 Weißaluminium
Frans: RAL 9006 Aluminium blanc
Italiaans: RAL 9006 Alluminio brillante
Spaans: RAL 9006 Aluminio blanco

De RAL 9006 Blank aluminiumkleurig is leverbaar in enkele Producten

Metaal verf (verf voor op staal)

Brantho Korrux 3 in 1
Jansen Zilverlak