Sikkens Cetol Colour Card Kleurenwaaier

Sikkens heeft een reputatie in het ontwikkelen van hoogstaande houtverzorgende producten, die passen bij de natuurlijke eigenschappen van hout.

Sikkens Cetol Colourcard hout kleurenwaaier

Deze kleurenkaart toont de kleuren van zowel biinen- als buitentoepassing. De kleurcollectie toont niet alleen de functionele eigenschappen van de Sikkens Cetol producten maar benadrukt ook de esthetische kant van het eindresultaat.

De collectie bestaat uit drie transparante kleurgroepen. De natuurlijke houtkleuren, de neutrale basistinten en de teansparante kleuren. Voor schilderwerk waarbij zowel transparante als dekkende kleuren gevraagd zijn, toont de kleurenkaart een aantal veelvoorkomende transparante kleuren in dekkende Sikkens lakken aan.

Alle getoonde kleuren zijn gebruikt op vurenhout fineer.

  • Aantal x

€ 20,57 € 17,48

Sikkens Cetol Colour Card Kleurenwaaier bestellen!!

Sikkens Cetol Colour Card Kleurenwaaier bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Sikkens Cetol Colour Card Kleurenwaaier of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel of e-mail ons.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Sikkens Cetol Colour Card Kleurenwaaier - 8711113846332

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook