• Sikkens Online Specialist
  • Snelle levering (mits op voorraad)
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis verzending vanaf €100,- euro door heel Nederland

Sikkens Rubbol verf

Sikkens Rubbol is de meest verkochte verf in Nederland en wordt aangeraden door professionals. De verf is duurzaam en ideaal om bijvoorbeeld uw kozijnen, trap of meubels mee te verven. Daarnaast is de verf in elke gewenste kleur te mengen. Bestel uw Sikkens Rubbol producten vóór 14.00 uur en u heeft het de volgende werkdag in huis.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Direct leverbaar uit ruime voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Sikkens Rubbol verf kopen

Bij Bestel-verf.nl kiest u uit een breed assortiment met verschillende soorten verf. Weet u niet welke verf u nodig heeft? Dankzij onze gratis keuzehulp-tool wordt het kiezen van de juiste verf een eitje. Wilt u liever advies van een expert? Onze medewerkers geven u graag professioneel verfadvies.

Bekijk onderaan deze pagina het volledige Sikkens Rubbol verf assortiment.

Soorten Sikkens Rubbol verf

Sikkens Rubbol verf is beschikbaar in allerlei soorten en kleuren: van grondverf voor binnen tot aflakverf voor buiten, voor allerlei situaties hebben we de geschikte Sikkens Rubbol verf. Ook hebben we voor elke soort ondergrond, zoals hout en staal, een geschikt verfproduct.

Staat de gewenste verfkleur niet in ons assortiment? Dan mengen we de kleur voor u. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is tijdens het bestelproces handmatig een kleurnaam of kleurcode in te voeren.

Tips voor het gebruik van Sikkens Rubbol

Gaat u verven met Sikkens Rubbol verf? Voor een optimaal advies raden we aan om de volgende tips te lezen en toe te passen tijdens het verven:

  • De producten zijn gereed voor gebruik. Verdunning is niet nodig. Een overmaat aan verdunning leidt tot versneld glansverlies.
  • Gebruik fijn schuurpapier of een schuurmatje voor het schuren van een verse laag grondverf, voorlak of aflak.
  • Let op de laagdikte. Veelal worden producten te dik aangebracht met als gevolg een trage droging.

Vergeet ook niet onze algemene verftips te lezen voordat u aan de slag gaat.

Sikkens staat voor kwaliteit

Sikkens Rubbol is de bekendste verf van het Nederlandse merk Sikkens. Al sinds 1926 maakt het merk topproducten die worden gebruikt door zowel doe-het-zelfklussers als professionals. De Sikkens Rubbol verf kenmerkt zich door een uitstekende vloei, een prettige verwerking en een hoge dekkracht. Sikkens staat ook bekend om het ruime aanbod: er is binnen- en buitenverf voor alle soorten ondergronden.

Duurzame verf

Bent u graag duurzaam bezig? Dan is Sikkens Rubbol verf een goede keuze. Klimaat is belangrijk voor Sikkens en daarom loopt het bedrijf voor op het gebied van duurzaamheid. Sikkens produceert steeds duurzamere verf door de nieuwste technologieën te gebruiken. Daarnaast kijkt Sikkens ook naar de kwaliteit van de verf en zorgt het voor een optimale dekking. U hoeft dan minder verf te gebruiken, waardoor het milieu zo veel mogelijk gespaard blijft.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik verf bewaren?

Verf is minimaal een jaar houdbaar; de exacte houdbaarheidsduur verschilt per verf. Het beste is om de verf in het originele blik te bewaren. Als het blik halfleeg is, zit er een hoop lucht in waardoor de verf indikt. Het is dan beter om de verf in een kleiner blikje te bewaren, zodat er niet veel lucht bij zit.

Wat zijn de beste omstandigheden om buiten te verven?

De beste verfresultaten krijgt u wanneer u schildert bij een temperatuur tussen de 5 graden Celsius en 30 graden Celsius. Er zijn ook doorwerkverven voor in de winter, die zijn tot 0 graden Celsius verwerkbaar.

Uw verf binnen één werkdag in huis

Bestellingen die vóór 14.00 uur binnenkomen, bezorgen we de volgende werkdag al. Dit geldt ook als u op vrijdag bestelt, u krijgt de verf dan op zaterdag. De verzendkosten bedragen € 7,20 ongeacht het gewicht of het aantal pakketten dat we bezorgen. Zodra de bestelling wordt verzonden, ontvangt u een Track & Trace-code zodat u precies ziet wanneer de verf aankomt.

Bestel Sikkens Rubbol bij Bestel-verf.nl

Sikkens Rubbol verf kopen? Blader dan door ons assortiment en kies de geschikte verf. Geen idee welke verf u het best kunt gebruiken? Maak dan gebruik van onze online keuzehulp en kies in een paar stappen de geschikte verf. Ook kunt u bellen naar 020 – 24 66000 om een professional te spreken die u voorziet van advies.

Rubbol grondverf

Sikkens Rubbol Primer grondverf voor op hout buitenSikkens Rubbol Primer grondverf voor op hout buiten

Grondverf hout buiten

Sikkens Rubbol Primer Extra

Grondverf voorlak buiten

Sikkens Rubbol Primer Express

Sneldrogende grondverf

Sikkens Rubbol Rezisto Primer

Grondverf hout binnen

Sikkens Rubbol BL Primer

Grondverf hout binnen buiten

Rubbol Hoogglans verf

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Beste hoogglans verf buiten

Sikkens Rubbol SB

Briljante hoogglans buiten

Sikkens Rubbol AZ

Klassieke hoogglans buiten

Sikkens Rubbol Finura HG

Hoogglans voor buiten

Sikkens Rubbol Express HG

Sneldrogende hoogglans

Sikkens Rubbol BL Rezisto HG

Hoogglans verf voor binnen

Rubbol zijdeglans verf

Sikkens Rubbol Satura

Zijdeglans verf voor buiten

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss

Beste zijdeglans verf buiten

Sikkens Rubbol Rezisto Satin

Zijdeglans verf voor binnen hout

Sikkens Rubbol BL rezisto SG

Hoge zijdeglans voor binnen 

Sikkens Rubbol BL Ventura

Watergedragen zijdeglans buiten

Rubbol verf voor binnen en buiten, voor op hout, staal en kunststof

De rubbol verven die hier genoemd worden zijn voor het afschilderen van hout, maar kunnen met  de juiste primer ook worden toegepast op metaal en kunststof. 

De verven voor buiten zijn bijna altijd op terpentine basis en de verven voor binnen op waterbasis. Tegenwoordig worden er steeds vaker ook watergedragen producten gemaakt om buiten uw houtwerk mee te kunnen schilderen.