• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Sikkens Hoogglans verf voor buiten

Sikkens heeft een uitgebreid assortiment hoogglans verf voor buiten gebruik. 

Wij zullen hieronder met een korte beschrijving aangeven wat de specifieke eigenschappen zijn van de hoogglans verven.

Sikkens Hoogglans verf voor buiten

Sikkens Rubbol XD Gloss is een hoogglanslak die maar liefst 30 procent duurzamer is dan alle andere topproducten. Door de unieke bindmiddelcombinatie is Rubbol XD Gloss dé standaard voor buitenduurzaamheid. Met de juiste applicatie en voorbehandeling kan een duurzaamheid van acht tot tien jaar behaald worden. De zeer hoge en bolle glans zorgt voor een schitterend resultaat. Het product laat zich prettig verwerken en heeft een uitstekende vloei. Daarbij is het glans- en
kleurbehoud ongeëvenaard.

Sikkens Rubbol SB Plus is een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van siliconal. Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Sikkens Rubbol SB plus is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk.

Sikkens Rubbol AZ Plus is een universele hoogglanslak met een uitstekend glans en kleurbehoud is prettig verwerkbaar. De hoge glansgraad van Sikkens Rubbol AZ Plus blijft lang behouden door de uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Sikkens Rubbol verfsytemen bewijst dat al jaren. Het object krijgt met dit product een fraai glanzende toplaag.

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een PU hoogglanslak met geringe donkervergeling, gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Het grote voordeel van deze technologie is dat de lakken ‘ouderwets’ gemakkelijk te verwerken zijn. Andere voordelen zijn dat Rubbol Finura kras- en slijtvast is, een goede doordroging heeft, minder gevoelig is voor temperatuurverschillen en goed bestand is tegen donkervergeling. 

Sikkens Hoogglans verf voor buiten

Sikkens hoogglans verf voor buiten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en met een juiste prijs kwaliteits verhouding, Alle Sikkens hoogglans verf is voordelig te bestellen bij Bestel-verf.nl