• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Sikkens Rubbol Finura High gloss

Waardering:
0% of 100
€ 25,81 € 21,33 € 44,49
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal

Productomschrijving

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een PU hoogglanslak met geringe donkervergeling, gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.

Rubbol Finura High gloss en Rubbol Finura Satin zijn lakken die worden gemaakt op basis van urethaantechnologie. Het grote voordeel van deze technologie is dat de lakken ‘ouderwets’ gemakkelijk te verwerken zijn. Andere voordelen zijn dat Rubbol Finura kras- en slijtvast is, een goede doordroging heeft, minder gevoelig is voor temperatuurverschillen en goed bestand is tegen donkervergeling.

Eigenschappen van Sikkens Rubbol Finura High Gloss

  • Uitstekend glansbehoud.
  • Kras- en slijtvast.
  • Goede vloeiing.
  • Hoge dekkracht.
  • Goede weervastheid.
  • Geringe donkervergeling.
  • Gemakkelijk verwerkbaar.

Hoogglans verf voor buiten

De Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een zeer mooie hoogglans verf voor binnen en buiten, voor op kozijnen, deuren en ramen. Andere Sikkens hoogglans verven voor buiten zijn.

Sikkens Rubbol Finura High Gloss in kleur

De Sikkens Rubbol Finura High Gloss wordt buiten het meest gebruikt in RAL 9010 of RAL 9001 in combinatie met een donkere kleur bijvoorbeeld de Sikkens kleuren Q0.05.10 of N0.15.10. Uiteraard is de Sikkens Rubbol Finura High Gloss in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft.

Sikkens Rubbol Finura High Gloss op hout en staal

Wil je het meest uit Sikkens Rubbol Finura High Gloss halen qua glans en zit er een bestaande verflaag op het houtwerk? Gebruik dan Sikkens Rubbol Primer Extra als grond en voorlak en gebruik Sikkens Rubbol Finura High Gloss als toplaag. Op kaal hout kan je, na eventuele noodzakelijke houtreparaties te hebben uitgevoerd, het beste minimaal één grondlaag Sikkens Rubbol Primer aanbrengen. Als laatste aflakken met Sikkens Rubbol Finura High Gloss

Ga je aan de gang gaat op staal dan adviseren wij je om Sikkens Redox AK PRimer te gebruiken en als laatste aflakken met Sikkens Rubbol Finura High Gloss.

Sikkens Rubbol Finura High Gloss bestellen!

Sikkens Rubbol Finura High Gloss bestelt u makkelijk en voordelig  in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Rubbol Finura High Gloss of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

✓ Uitgebreid assortiment Sikkens producten ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Meer informatie
MerkSikkens
AfwerkingHoogglans
Binnen / buitenBinnen, Buiten
DekkingDekkend
Type verdunningTerpentineverdunbaar
Rendement in m2 per liter12
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol Finura High gloss
Uw waardering