Trae Lyx Grondlak

Trae-Lyx Grondlak is een blanke, één-component parketprimer. Door de uitstekend isolerende werking van Trae-Lyx Grondlak worden specifieke eigenschappen van de diverse houtsoorten ingekapseld terwijl de kleur en gloed van het hout worden verlevendigd.

Trae-Lyx Grondlak voorkomt verkleuringen van het hout en beperkt het opwerken van de houtvezel tot een minimum. Als ondergrond voor de Trae Lyx Naturel en andere Trae lyx lakken.

Eigenschappen Trae Lyx Grondlak

 • Uitstekend isolerende werking
 • Binnen toepasbaar
 • Voorkomt verkleuringen van het hout 
 • Transparant blank
 • Overschilderbaar na ca. 3 uur bij 20°C

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 9 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 37,63 € 30,10

Trae-Lyx-Grondlak.pdf Trae-Lyx-Grondlak.pdf Veiligheidsinformatieblad-trae-lyx-grondlak.pdf Veiligheidsinformatieblad-trae-lyx-grondlak.pdf

Toepassing Trae Lyx Grondlak

Trae-Lyx Grondlak heeft een hoog vaste stofgehalte, een hoge viscositeit en goede bevochtigende eigenschappen. Het hout en eventueel kleine naden en kieren worden met Trae-Lyx Grondlak goed opgevuld met als gevolg een gladde ondergrond voor de volgende lagen parketlak.

Trae lyx Grondlak gebruiken onder Trae Lyx Naturel

Het opwerken van de houtvezels wordt tot een minimum beperkt. Trae-Lyx Grondlak voorkomt het donker kleuren van diverse houtsoorten zoals bepaalde soorten eikenhout, hetgeen soms kan voorkomen bij toepassing van een watergedragen parketlak. Tevens kunnen dikke overlappingen of plaatselijk te dik aangebrachte lagen een donkere verkleuring te zien geven welke door middel van het aanbrengen van Trae-Lyx Grondlak voorkomen wordt.

Trae Lyx Grondlak bestellen

Trae Lyx Grondlak bestelt u Makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Trae Lyx Grondlak of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

 • Review Heel goed, hout (eiken) blijft originele kleur houden, de vlammen worden versterkt. Frank uit Beetsterzwaag
 • Review Super te verwerken Rob De Winter uit Voorhout
 • Review De Grondlak is makkelijk aan te brengen, top product. Ron Meijer

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 0,75 ltr Trae Lyx Grondlak - 8712576104052
 • 2,5 ltr Trae Lyx Grondlak - 8712576104045

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!