Transparante beits

Transparante beits

De beitslaag is (semi) transparant maar de nerf structuur blijft enigzins zichtbaar, de beitslaag is vochtregulerend dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gevelbetimmeringen, blokhutten e.d. Bij bestelverf.nl leveren wij een zeer uitgebreid assortiment transparante beits tegen een zeer gunstige prijs.

De beitslaag is (semi) transparant maar de nerf structuur blijft enigzins schichtbaar, de beitslaag is vochtregulerend dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gevelbetimmeringen, blokhutten e.d.

Transparante beits van topkwaliteit

De beitsen die wij leveren zijn van topkwaliteit, zo leveren wij beitsen van Sikkens, Nelf, Koopmans, Drywood en Drenth. Stuk voor stuk A merken op het gebied van transparante beitsen. De beitsen zijn duurzaam en voldoen aan de strengst milieu eisen.

Transparante beits assortiment

Bij bestelverf.nl leveren wij een zeer uitgebreid assortiment transparante beits tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar de juiste transparante beits maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste beits verf adviseren.

Transparante beits direct bestellen!

De transparante kleur beitsen uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.