Sikkens Alphacoat

Sikkens Alphacoat is een coating voor bescherming en verfraaiing van beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, bouwplaten etc.

Om vuilaanhang tegen te gaan wordt Sikkens Alphacoat afgewerkt met Sikkens Alpha Topcoat. Het systeem Alphacoat/Alpha Topcoat is uitstekend buitenduurzaam.Watergedragen, kwartshoudende structuurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie.

Eigenschappen van Sikkens Alphacoat

 • Matte, fijnkorrelige structuur.
 • Zeer elastisch.
 • Carbonatatieremmend.
 • Waterdampdoorlatend.
 • Moeilijk verzeepbaar.
 • Toepassingsgebied : Buiten
 • Theoretisch Rendement : 5 m²/per liter

✓ Uitgebreid assortiment ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 5 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 218,41 € 159,44

Veiligheidsinformatieblad-Sikkens-Alphacoat.pdf Veiligheidsinformatieblad-Sikkens-Alphacoat.pdf Sikkens-Alphacoat.pdf Sikkens-Alphacoat.pdf

Sikkens Alphacoat in kleur

De Sikkens Alphacoat wordt het meest gebruikt in RAL 9010, RAL 9016 of RAL 9003. Uiteraard is de Sikkens Alphacoat in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft.

Sikkens Alphacoat voorbehandeling

Voor het beste eindresultaat met Sikkens Alphacoat, gebruik dan bij zuigende niet eerder behandelde ondergronden eerst de Alpha Fix of Alpha Aquafix.

Sikkens Sikkens Alphacoat kopen bij de Online Sikkens specialist

Koop je Sikkens Alphacoat bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Sikkens producten gebeurt altijd op een orginele Sikkens Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij Bestel-verf.nl de online Sikkens Specialist!

Sikkens Alphacoat bestellen!

Sikkens Alphacoat muurverf bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Alphacoat of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

 • Review Superstructuurverf! Je kunt het heel dun uitstrijken maar ook lekker dik zodat het bijv. mooi stukken plamuur bedekt! Ideaal, kwaliteit hoor! Ineke uit Harmelen

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 10 ltr Sikkens Alphacoat wit - 8711115079271
 • 10 ltr Sikkens Alphacoat lichte kleur - 8711115325521

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!