Verfbakjes emmers

Verfbakjes emmers

Verfbakjes, verfemmers en verfblikken voor het makkelijk verdelen en aanbrengen van allerlei verfsoorten. Verfemmers verfbakjes en verfblikken online bestellen .

Verfbakjes, verfemmers en verfblikken voor het makkelijk verdelen en aanbrengen van allerlei verfsoorten.

Verfbakjes

Verfbakjes worden veel gebruikt door de doe het zelver, ze zijn makkelijk in gebruik en kunnen voor iedere verfsoort worden gebruikt. Bovendien kun je ook gebruik maken van de handige binnenbakjes, waardoor je verfbakje zelf schoon blijft.

Wat ook erg handig is en nog eens weinig kans op morsen van verf geeft, is de combinatie van een strijkvaatje een inzetvaatje met daarin een verfroostertje klein.

Verfemmers

Verfemmers heb je in verschillende maten. Wat handig is aan onze verfemmers is dat deze voorzien zijn van een schenktuit, dit is makkelijk als je overgebleven verf terug wilt gieten in je verfbus. De verfemmer 12 liter is de meest gebruikte verfemmer. Alle verfrollers tot 25 cm passen hier goed in. Bestel oook de juiste verrooster erbij voor het gelijkmatig verdelen van je verf.

Verfemmers verfbakjes en verfblikken online bestellen

Wij hebben een groot assortiment verfbakjes, verfemmers en verfblikken, deze leveren wij uit voorraad, waardoor wij uw bestelling vaak al de volgende dag bij u kunnen afleveren. Heb je een vraag over de verfemmers, verfbakken, verfbakjes of verfblikken stel hem dan via ons contactformulier.