Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Verzenden

Wij verzenden de bestelling via Post.nl en DHL. Als u voor 14.00 uur besteld is u bestelling vaak de volgende werkdag (en zaterdag) al in huis. Wij rekenen slechts 5,25 excl BTW bezorgkosten ongeacht gewicht of het aantal pakketten en boven de 100,- euro rekeken wij helemaal geen verzendkosten. U kunt tijdens de bestelprocedure aangeven of u uw bestelling thuis of op een ander adres wilt laten bezorgen, wij rekenen hier niets extra's voor. Bestelling worden pas verzonden zodra de betaling in orde is.

Bezorgen op priveadres of zakelijkadres

Tijdens de bestelprocedure kunt u aangeven of het om een particulier of zakelijke account gaat. Als u aangeeft dat het om een particulieradres gaat, dan wordt u pakket over het algemeen ook tussen 17.00 uur en 22.00 urr bij u aangeboden via onze vervoerder Trunkrs. Geeft u een zakelijkadres op dan wordt u bestelling overdag geleverd door Postnl. Dus besteld u particulier maar wilt u het op een zakelijk adres laten bezorgen, let dan op dat u aangeeft tijdens het bestellen dat het om zakelijk gaat.

Track and trace (zelf kijken wanneer u bestelling bij u bezorgd worden)

U krijgt zodra u bestelling bij ons wordt verzonden omstreeks 18.00 uur een track and tracecode, hiermee kunt u via de transporteur precies kijken wanneer en hoe laat u pakket(ten) bij u worden bezorgd. Bent u niet op het adres dan zal de chauffeur later u bestelling nogmaals aanbieden. U kunt ook aangeven dat u bestelling bijvoorbeeld bij u buren afgeven mag worden.

Producten welke niet uitvoorraad leverbaar zijn worden vaak tussen de 2 a 3 wekdagen geleverd, mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij contact met u op.