Vista Aqua Anti Siliconen additief

Vista Aqua Anti siliconen is een additief voor watergedragen verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen, hammerslag effect enzovoort veroorzaakt door siliconenbesmetting.

Vista Aqua Anti Siliconen Additief

Additief voor 1 en 2 component watergedragen lakken en vernissen

Eigenschappen Vista Aqua Anti Siliconen additief

  • Additief voor watergedragen verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen, hamerslag
  • Verbruik ca. 10 ml per liter verf toevoegen
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Kleurloos
  • Verpakking 75 ml.

Verbruik Vista Aqua Anti Siliconen additief

* Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment Vistapaint ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 16,08

Vista Aqua Anti Siliconen Additief Bestellen!

Vista Aqua Anti Siliconen Additief bestelt u voordelig en makkelijk in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Vista Aqua Anti Siliconen Additief of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Voor gebruik het flesje even schudden. De juist hoeveelheid aan de watergedragen verf of vernis toevoegen en vervolgens de verf goed doorroeren. Aangezien niet altijd de oorzaak een siliconen besmetting is, dient altijd eerst een proefvlak opgezet te worden.

Ean code Vista Antisiliconen vloeistof voor watergedragen verf

  • Vista Aqua Anti Siliconen Additief - 8717703552782

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Vista Aqua Anti Siliconen Additief - 8717703552782

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook