• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Vloerverf en vloercoatings

Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.
Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Vloerverf of vloercoating

In de volksmond wordt het woord vloerverf gebruikt voor een watergedragen of op terpentinebasis verf. Een vloercoating is vaak een coating die gebruikt wordt voor het coaten van een garagevloer, bedrijfsvloer of industriële vloer en is van een tweecomponenten epoxy of polyurethaanbindmiddel.

Vloercoatings en vloerverven uit voorraad leverbaar

Enkele vloerverven uit ons assortiment worden in onze eigen kleumakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd. De producten worden op kleur gemaakt op de officiële kleurmachines, deze worden ieder jaar door de fabrikant onderhouden waardoor u altijd de juiste kleur krijgt.

Topmerken vloercoating en vloerverf

In ons assortiment hebben wij de beste merken met de mooiste vloercoatings en vloerverf. Zo hebben wij deze van Koopmans, Sikkens, Nelf, Drenth, Herbol, Nylo en Vista.

Vloerverf of vloercoating bestellen

Bij bestelverf.nl leveren wij een zeer uitgebreid assortiment vloerverven en of vloercoatings tegen een zeer gunstige prijs. Bent u op zoek naar de juiste vloerverf of coating maar kunt u geen keuze maken, stel je vraag via ons contactformulier en wij zullen u de juiste vloerverf of vloercoating adviseren.