Vulmiddel plamuur kit

Vulmiddel plamuur kit

Plamuren en Vulmiddelen voor het glad maken van houtwerk staalwerk, muren en dergelijke. Plamuur geeft het uiteindelijke uiterlijk een fraai resultaat. Zorgvuldig plamuren en schuren is de basis voor een strak geschilderd eindresultaat.

Ruim assortiment Plamuren vulmiddelen en reparatiemiddelen 

Plamuren en Vulmiddelen voor het glad maken van houtwerk staalwerk, muren en dergelijke. Plamuur geeft het uiteindelijke uiterlijk een fraai resultaat. Zorgvuldig plamuren en schuren is de basis voor een strak geschilderd eindresultaat.

Plamuur

Er zijn verschillende soorten plamuur. Je hebt lakplamuur, die wordt gebruikt voor het fijn plamuren van kleine onevenheden. Er is polyesterplamuur, ook wel staalplamuur genoemd, die wordt gebruikt voor grotere en diepere gaten. Er zijn ook nog nog verschillende soorten houtrotreparatie vulmiddelen, die vaak ook als houtplamuur worden aangegeven. Het is belangrijk om te weten of een plamuur voor binnen of voor buiten toegepast kan worden.

Vulmiddelen

Ook de vulmiddelen zijn er in verschillende soorten en toepassingen. De vulmiddelen voor hout zijn anders dan de vulmiddelen voor muren en plafonds. De vulmiddelen voor steenachtige ondergronden heb je ook kant en klaar voor gebruik, dat is makkelijk en scheelt een hoop gedoe met aanmaken. Zo is de Polyfilla Pro F220 een heel goed product om gaten, scheuren en kieren in muren en beton te vullen.

Kitten

Voor het afkitten van houtwerk, steen, metaal, kunststof of glas zijn verschillende soorten kit. Bestel-verf heeft in haar assortiment een ruime keuze aan kitten. Zo hebben wij hele goede acrylaatkit voor het afkitten van het houtwerk maar ook beglazingskitten en sanitairkitten.

Plamuur of vulmiddel online bestellen!

Plamuren en vulmiddelen bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over een plamuur of vulmiddel of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.