• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Keukenverf Kopen?

Op zoek naar hoogwaardige verf voor je keukenmuur? Ontdek onze uitgebreide collectie muurverf speciaal ontworpen voor keukens. Onze keukenverf is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel, met eigenschappen zoals afwasbaarheid en afneembaarheid. Kies voor de duurzaamheid van afwasbare verf voor de keuken, waardoor vlekken en spetters geen kans krijgen om zich te hechten. Creëer een prachtige en praktische keukenomgeving met onze afwasbare muurverf voor de keuken. Wil je een opvallende achterwand in de keuken? Onze afwasbare verf voor de achterwand van de keuken biedt de perfecte oplossing. Ontdek de veelzijdigheid van onze afneembare verf voor de keuken en geniet van een keuken die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met onze selectie van verfproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor keukens.

Welke verf is het beste voor de keukenmuur?

Er zijn verschillende producten die toepasbaar zijn op uw keukenmuur. Voor extreme gevallen waar veel hete vetspetters op de muur zouden kunnen komen, zouden wij 2 componenten verf adviseren. Dit is het meest watergedicht en geschikt tegen die soort extreme omstandigheden.Nylo Topcoat PU/WV Mat is hiervoor het perfecte product. indien de muur nog onbehandeld is word aangeraden om Nylo EP impregneer WV eerst toe te passen. Indien de keukenmuur minder extreem wordt belast, bijvoorbeeld bij huishoudelijk gebruik, Adviseren wij om een muurverf te gebruiken die goed reinigbaar is. Flexa Easycare Keuken of Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ook voor deze muurverven geld dat als de ondergrond onbehandeld is dit eerst word behandeld met een voorstrijk. Voor Flexa is dit de Flexa Easycare Voorstrijk en bij Sikkens is dit de Sikkens Alpha Superfix.

Beschermlaag over oude muurverf

Ziet uw muur er nog netjes uit maar is deze niet behandeld met een vlekafstotende verf? Dan kunt u kiezen om een transparante beschermingslaag toe te passen. Vista Universele beschermingslak is hier een uitstekende keuze voor. Kiest u liever voor 2 componenten verf? Vista Aqua 2k PU clear of Nylo Finish PU/WV is hiervoor dan de beste optie. door deze transparante verven kunt u dus alsnog een afneembare verf in de keuken krijgen.

Kan mijn keuken geschilderd worden?

Verveeld de huidige keuken en is dit toe aan een nieuwe kleur? Dan kunt u dit behandelen met een Keukenverf. Flexa Mooi Makkelijk Keukenkasten is hier een perfect voorbeeld van. Deze keukenverf van Flexa geeft makkelijk en snel een frisse look aan uw keuken. Toch liever keukenverf van Sikkens ? Dan kunt u voor hout de Sikkens Rubbol BL Rezisto satin gebruiken. Heeft u een andere ondergrond ? informeer dan bij ons welke primer het beste is voor uw ondergrond.

Keukenverf in kleur

Keukenverf is in vrijwel alle kleuren te mengen bij Bestel-verf. Zowel keukenmuurverf als muurverf voor de keukenkasten zijn in vele kleuren te mengen bijvoorbeeld RAL 9010, RAL 9016 en RAL 7016. Naast deze kleuren zijn er nog duizenden kleuren om uit te kiezen. Voor chiquen kleuren kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de Sikkens Rijks Kleuren.  Heeft u vragen over een kleur in keukenverf dan kunt u ons uiteraard ook bellen via 020-2466000.