Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten

Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten is een vulmiddel op basis van acrylaat-dispersie voor werkzaamheden op schildergebied, bijv. snel vullen en repareren van kleinere beschadigingen.

Eigenschappen Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten

  • Oneffenheden worden glad gemaakt
  • Uitstekende hechting op vele verschillende ondergronden
  • Repareren van kleine en grotere beschadigingen

✓ Uitgebreid assortiment vulmiddelen en plamuren ✓ Snelle levering ✓ Super voordelig

  • Aantal x

€ 9,66

Woodcap-Repairs-Reparatieplamuur-buiten.pdf Woodcap-Repairs-Reparatieplamuur-buiten.pdf Veiligheidsinformatieblad-Woodcap-Repairs-Reparatieplamuur-buiten.pdf Veiligheidsinformatieblad-Woodcap-Repairs-Reparatieplamuur-buiten.pdf

Buiten Reparatieplamuur van Woodcap

Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten is eenvoudig in het gebruik, heeft een hoge vulkracht en is zeer weersbestendig.

Toepassing: op beton, hardschuim, pleister, styropor en cement, metaal. Voor het repareren van kleine onregelmatigheden, beschadigingen en gaatjes, om onregelmatige en/of ruwe oppervlakken glad te maken.

Opmerking: niet geschikt voor vochtige ondergronden en oppervlakken die voortdurend nat worden, zoals b.v. terrassen en balkons.

Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten bestellen!!

De Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten bestel je makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heb je een vraag over de Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten of een van onze andere producten? Stel je vraag dan via ons contactformulier

  • Review Lennard uit Kampen geeft dit product 3 sterren Lennard uit Kampen

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • Woodcap Repairs Reparatieplamuur buiten - 8712759072567

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!

Anderen kochten ook