Flexa Creations muurverf Krijt Authentic Grey

Met Flexa Creations muurverf Krijt Authentic Grey geef je het interieur een nieuwe look. De Flexa Creations muurverf krijt is een poedermatte muurverf voor binnen en is ook nog eens goed schrobbaar en kleurvast.

Flexa Creations Muurverf Krijt kleuren

De Flexa Creations Muurverf wordt in velle standaard readymix kleuren geleverd, maar is ook op iedere gewenste kleur te maken. Kortom er is altijd wel een kleur voor je bij.

Flexa Creations verf

De producten van Flexa Creations zijn er in matte muurverf, krijt muurverf en voor op houtwerk binnen in een grondverf, matte verf, zijdeglansverf en hoogglans verf.

Eigenschappen Flexa Creations muurverf krijt Authentic Grey

  • Langdurig kleurbehoud
  • Krijtmat
  • Diepe intense kleur
  • Uitstekend reinigbaar

✓ Ruim assortiment Flexa muurverf ✓ In wit en vele kleuren ✓ Snelle levering ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 8 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 27,99 € 19,59

Flexa-Creations-muurverf-krijt.pdf Flexa-Creations-muurverf-krijt.pdf Veiligheidsinformatieblad-Flexa-Creations-muurverf-krijt.pdf Veiligheidsinformatieblad-Flexa-Creations-muurverf-krijt.pdf

Flexa Creations Muurverf Krijt Readymix kleuren

De standaard kleuren zijn:

Flexa creations muurverf Krijt Authentic Grey bestellen!!

Flexa creations muurverf Krijt Authentic Grey bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Flexa creations muurverf Krijt Authentic Grey of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel of e-mail ons.

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 1 liter Flexa Creations muurverf Krijt Authentic Grey - 8711113133043
  • 2,5 ltr Flexa Creations muurverf Krijt Authentic Grey - 8711113133098

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!