• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Koopmans Nylostop Houtrotvuller

Waardering:
0% of 100
€ 17,42 € 14,40 € 24,89
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal

Productomschrijving

Koopmans Nylostop Houtreparatie is een speciale reparatiepasta die wordt gebruikt om beschadigd hout te herstellen voordat het wordt geschilderd. Koopmans Nylostop Houtrotvuller is een zeer sterke chemicaliën bestendige 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het repareren van aangetast hout, beton en metaal.

De Nylostop Houtreparatiepasta is geschikt voor het repareren van kleine tot middelgrote beschadigingen aan houten oppervlakken, zoals scheuren, gaten, deuken en andere onvolkomenheden. Het kan worden aangebracht op zowel binnen- als buitenhoutwerk, zoals kozijnen, deuren, plinten en ander timmerwerk.

Eigenschappen Koopmans Nylostop Houtrotreparatie

  • Practisch reukloos.
  • Watervast.
  • Hard elastisch.
  • Uitstekende hechting op practisch elke schone, droge, vetvrije en gezonde ondergrond.
  • Bestand tegen vele chemicaliën.
  • Vertoont bij uitharding geen krimp.

Nylostop Epoxy Plamuur

De reparatiepasta heeft een goede hechting op hout en kan gemakkelijk worden gevormd en gladgestreken voordat het uithardt. Na uitharding kan de gerepareerde plek worden geschuurd, geëgaliseerd en vervolgens worden afgewerkt met de gewenste verf. Dit zorgt voor een naadloze en duurzame reparatie die goed past bij de rest van het schilderwerk.

Nylostop Epoxy Plamuur is uitstekend te verwerken met een RVS Duoflex plamuurmes of een RVS spaan, gebruikt voor grotere oppervlakken een RVS rij. Verdeel en breng met druk aan. Plamuur tot een niveau iets hoger dan het omliggende werk. Na doorharding, gladschuren met schuurpapier in de grofte P80-P220.
Grote geplamuurde oppervlakken, schuren met een schuurplank die twee keer zo lang is als het gerepareerde deel, om de rompvorm te behouden. Kleine delen kunnen met een schuurklos geschuurd worden.
Voorkom dunne lagen. Hiervoor Hydrant Epoxy Finishing Plamuur toepassen. Geplamuurde delen na uitharding goed afnemen met Hydrant Opticleaner om het vettige oppervlaktelaagje te verwijderen.

Koopmans kopen bij de online verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Koopmans Nylostop Epoxy Plamuur bestellen

Koopmans Nylo Epoxy Plamuur bestel je makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze webshop. Heb je een vraag over Koopmans Nylo Epoxy Plamuur of een van onze andere producten? Stel je vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

✓ Uitgebreid assortiment Koopmans verf  ✓ Super voordelig

Meer informatie
Valt in de categorieHoutreparatiemiddel
MerkKoopmans Verf
Binnen / buitenBinnen, Buiten
Basis BindmiddelEpoxy
Verwerkingstemperatuur Tussen de 10 °C en 30 °C
Voor gebruik A en B Component goed mengen
OverschilderbaarNa ca. 6 uur
LevertijdDirect uit voorraad leverbaar
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Koopmans Nylostop Houtrotvuller
Uw waardering