Koopmans Rauwe Lijnolie

Koopmans Rauwe Lijnolie is een sterk impregnerende, laag viskeuze, verwerkingvriendelijke olie welke geschikt is als bindmiddel voor oliehoudende verf. Koopmans Rauwe Lijnolie is tevens toepasbaar als verdunner voor oliehoudende verf (max 1-5%) met als doel het impregnerende vermogen te verhogen.

Eigenschappen Koopmans Rauwe Lijnolie

  • Sterk impregnerend
  • Ideaal voor het bewaren van verfkwasten
  • Als toevoeging in terpentine verdunbare verf
  • Sterk impregnerend
  • vochtregulerend
  • natuurlijke lijnoliegeur

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Officieel Koopmans verf verkooppunt ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 10 m2 per liter

- ltr

m2

  • Aantal x

€ 15,52 € 11,64

Koopmans-Rauwe-Lijnolie.pdf Koopmans-Rauwe-Lijnolie.pdf Veiligheidsinformatieblad-Koopmans-rauwe_lijnolie.pdf Veiligheidsinformatieblad-Koopmans-rauwe_lijnolie.pdf

Rauwe lijnolie om uw kwasten te bewaren

Koopmans Rauwe lijnolie wordt ook toegepast voor het soepel houden van schoon gemaakte verfkwasten. Bewaar uw verfkwasten in een kwastenpot met een mix van rauwe lijnolie en terpentine.

Ideaal middel om schoongemaakte kwasten in optimale conditie te houden Rauwe Lijnolie is o.a. toepasbaar als verdunner voor oliehoudende verven en tevens een ideaal middel om schoongemaakte kwasten in optimale conditie te houden.

Koopmans verf kopen bij de Online Koopmans verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Rauwe lijnolie online bestellen

Koopmans Rauwe lijnolie bestelt u snel en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Koopmans Rauwe lijnolie of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

  • Review K uit Varik geeft dit product 5 sterren K uit Varik

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

  • 1 liter Rauwe Lijnolie - 8713274006150

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!