• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Koopmans Rauwe Lijnolie 1 ltr

Waardering:
0% of 100
€ 16,79 € 12,60 € 10,41
Aantal
Voeg toe aan favorietenlijst

Productomschrijving

Koopmans Rauwe Lijnolie is een sterk impregnerende, laag viskeuze, verwerkingvriendelijke olie welke geschikt is als bindmiddel voor oliehoudende verf. Koopmans Rauwe Lijnolie is tevens toepasbaar als verdunner voor oliehoudende verf (max 1-5%) met als doel het impregnerende vermogen te verhogen.

Eigenschappen Koopmans Rauwe Lijnolie

  • Sterk impregnerend.
  • Ideaal voor het bewaren van verfkwasten.
  • Als toevoeging in terpentine verdunbare verf.
  • Vochtregulerend.
  • Natuurlijke lijnoliegeur.

Rauwe lijnolie om uw kwasten te bewaren

Koopmans Rauwe lijnolie wordt ook toegepast voor het soepel houden van schoon gemaakte verfkwasten. Bewaar uw verfkwasten in een kwastenpot met een mix van rauwe lijnolie en terpentine.

Ideaal middel om schoongemaakte kwasten in optimale conditie te houden Rauwe Lijnolie is o.a. toepasbaar als verdunner voor oliehoudende verven en tevens een ideaal middel om schoongemaakte kwasten in optimale conditie te houden.

Koopmans verf kopen bij de online verf specialist

Koop je Koopmans verf bij een officiele Online Koopmans verf Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Koopmans verf gebeurt altijd op een orginele Koopmans verf kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij de officiele Koopmans verf specialist.

Rauwe lijnolie online bestellen

Koopmans Rauwe lijnolie bestel je snel en zeer voordelig in onze webshop. Heb je een vraag over Koopmans Rauwe lijnolie of een van onze andere producten? Stel je vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Super voordelig

Meer informatie
Valt in de categorieSpeciale afwerking
MerkKoopmans Verf
Verkrijgbaar in1 liter
Basis BindmiddelLijnolie
Type verdunningTerpentineverdunbaar
LevertijdDirect uit voorraad leverbaar
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Koopmans Rauwe Lijnolie 1 ltr
Uw waardering