Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1337 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Meesterhand

Meesterhand heeft een uitgebreid assortiment verfkwasten, verfrollers en professionele schildersproducten. De Meesterhand producten zijn van een hoogwaardige schilderskwaliteit.

Meesterhand verfkwasten

Meesterhand heeft een zeer uitgebreid assortiment verfkwasten, voor zowel watergedragen als voor synthetische verf. De Meesterhand verfkwasten zijn uitstekend geschikt voor de lakken van Sikkens. Zo is de Meesterhand Gold verfkwast uitermate geschikt voor het schilderen met Sikkens Rubbol XD High Gloss en de Rubbol XD Semi Gloss. De Meesterhand Classic is geschikt voor het schilderen van de meer traditionele verven, zoals Sikkens Rubbol AZ en de Sikkens Rubbol EPS. De Meesterhand Aqua verfkwasten worden toegepast voor het schilderen met de Sikkens watergedragen verven.

Meesterhand Verfrollers

Meesterhand heeft ook een mooi uitgebreide lijn verfrollers voor zowel lakken als voor muurverven. Een goede muurverfroller is bijvoorbeeld de Meesterhand Muurverfroller voor grove ondergronden, uiteraard is er ook een muurverfroller voor gladde ondergronden waar u haast geen rolstructuur mee maakt.