Sikkens Alpha Isolux SF isolerende muurverf

Sikkens Alpha Isolux SF is voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e.d. ter voorkoming van doorslag van diverse typen vervuiling.

Ernstig vervuilde plaatsen eerst gronden met Alpha Isoprimer.

Eigenschappen Sikkens Alpha Isolux SF muurverf

 • Isoleert nicotineaanslag (vlekken), waterkringen, ingetrokken koffievlekken, houtvezelplaten, viltstift en andere vervuiling.
 • Gemakkelijk te verwerken (goede open tijd, spat nauwelijks).
 • Leverbaar in wit en lichte kleuren.
 • Goed dekkend.
 • Waterdampdoorlatend.
 • Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2.
 • Geurarm.
 • Oplosmiddelvrij.
 • Mat.

✓ Uitgebreid Sikkens Assortiment ✓ Snelle levering ✓ In wit en lichte kleur ✓ Super voordelig

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 9 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 400,82 € 220,45

Sikkens-Alpha-Isolux-SF.pdf Sikkens-Alpha-Isolux-SF.pdf Veiligheidsinformatieblad-Sikkens-Alpha-Isolux-sf.pdf Veiligheidsinformatieblad-Sikkens-Alpha-Isolux-sf.pdf

Sikkens Alpha Isolux SF in kleur

De Sikkens Alpha Isolux wordt het meest gebruikt in Wit, RAL 9010, RAL 9016 of RAL 9003. Uiteraard is de Sikkens Alpha Isolux in heel veel lichte kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft.

Waarom isolerende muurverf en geen gewone latex?

Bij sterk vervuilde ondergronden zoals roet, vet en nicotine, wordt door het water wat in de gewone latex zit de vervuiling weer geactiveerd, waardoor de vlekken weer doorslaan in de verflaag. Je zou dan wel heelveel lagen over elkaar heen moeten schilderen wil het evenetueel nog verdwijnen (waarschijnlijk lukt dat niet eens). Een isolerende muurverf heeft de eigenschap dat het de vlekken en vervuiling inpakt (isoleert) hierdoor heb je 1 a 2 lagen van deze muurverf nodig om tot een mooi strak eindresultaat te komen.

De best geteste en mooiste isolerende muurverven zijn de Vista Aqua BO-KH, De Sikkens Alpha Isolux en de Pastolex Renovatiemuurverf.

Sikkens Alpha Isolux SF kopen bij de Online Sikkens specialist

Koop je Sikkens Alpha Isolux SF bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Sikkens producten gebeurt altijd op een orginele Sikkens Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij Bestel-verf.nl de online Sikkens Specialist!

Sikkens Alpha Isolux SF Isolerende muurverf bestellen!

Sikkens Alpha Isolux SF Muurverf en andere muurverven bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Alpha Isolux SF of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

 • Review Super verf! Sandra uit Breda

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-24 66 000

 

 • 10 ltr Alpha Isolux SF wit - 8711115224411
 • 10 ltr Alpha Isolux SF lichte kleur - 8711115325163

De volgende (verf) producten zijn ook interessant!